«Σύρε κι έλα»

«Σύρε κι έλα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα δημοσιογράφο, που ήθελε να καλύψει την απεργία πείνας του.

Κάποιοι Σύροι παραδίπλα που ομιλούν ελληνικά, δεν κατάλαβαν τι ήθελε να τους πει.

Ο Παφίλης είπε ότι δεν πρόκειται για απεργία πείνας, αλλά για δίαιτα, παραγνωρίζοντας πως μόνο ισχυροί χαρακτήρες κάνουν δίαιτα μέσα στο χειμώνα και προ των εορτών.

Ο Μιχελογιαννάκης

μπερδεύτηκε: νόμιζε ότι είναι μετανάστες αδέλφια του από τον Σείριο.

Αν πάντως ποτέ τεθεί ζήτημα αποστολής προξένου σε UFO, είναι ο επικρατέστερος.

Δεν αληθεύει ότι μέσα στο sleeping bag είχε λουκούμια συριανά, αυτά τα λένε οι υποταγμένοι μερκελιστές, τα παπαγαλάκια του Μνημονίου και του Εθνικού Κήπου.

Απλά έπιασε βροχή, έπιασε μπόρα και πήγε να πιει ένα καφεδάκι, από αυτά με τη σοκολάτα, που ισοδυναμούν με πλήρες γεύμα.

Πάντως προσωπικά είμαι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Με την εικόνα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χθες στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, προτιμότερη η απεργία πείνας.

Κάνεις και socializing στην πλατεία. Μόνο που υπάρχει ο κίνδυνος να κοιμηθείς επαναστάτης ΣΥΡΙΖΑ και να ξυπνήσεις αστός, ενθυμούμενος τα αγαθά της στέγης, της θέρμανσης και της σίτισης του καπιταλισμού.

Αλλά ο γιατρός δεν μασάει από αυτά, καθώς έχει περάσει από όλα τα στάδια της κεντροαριστεράς, πριν καταλήξει στην αυτοπραγμάτωση.

Καταιγιστικές οι πληροφορίες, μιλούν για κήρυξη νέας τετράωρης απεργίας πείνας αύριο, από την έναρξη της βάρδιας των πρωινών πολιτικών εκπομπών μέχρι να ξεκινήσουν οι χιουμοριστικές.

Το θέμα θα παίξει «γέφυρα» ανάμεσα στην ενημερωτική και την ψυχαγωγική ζώνη.

Σε ανάμνηση αυτής της ιστορικής απεργίας πείνας, προτείνουμε να καθιερωθεί το «Μιχελογιαννάκειο έπαθλο» για όσους «τερματίζουν» τον λαϊκισμό και τη γραφικότητα.

Τα ξενοδοχεία στο Σύνταγμα εν τω μεταξύ, κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό γιατί τα «δωμάτια» στην πλατεία είναι έναστρα και με τεράστια δημοσιότητα.

Μην ξεχνάμε τέλος, την τεράστια δήλωση του βουλευτού ότι «η ομοφυλοφιλία αυξήθηκε λόγω του Μνημονίου», για να αντιληφθούμε σε όλο της το μέγεθος το ανάστημα του πολιτικού ανδρός.

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα