Νέα Κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας

Άγνωστοι νεαροί, μεταξύ αυτών και φοιτητές μπήκαν σήμερα στις 7: 30 το πρωί, στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του ΤΕΙ Αθήνας αναγκάζοντας τους διοικητικούς υπαλλήλους να εγκαταλείψουν το χώρο εργασίας τους μη επιτρέποντάς τους να πάρουν μαζί τους φακέλους που σχετίζονται με το αντικείμενό τους.

Η διοίκηση του Ιδρύματος έβγαλε εξέδωσε ανακοίνωση στην όποια αναφέρει ότι:
Επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο ορκωμοσιών, από αύριο δε θα είναι δυνατή η χορήγηση των πτυχίων στους αποφοίτους, καθώς αυτά φυλάσσονται σε χώρο του κτιρίου της Κεντρικής Διοίκησης το οποίο τελεί
υπό κατάληψη. Για τις προγραμματισμένες ορκωμοσίες που δε θα πραγματοποιηθούν θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση η οποία θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΤΕΙ www.teiath.gr Η κατάληψη που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη στο ΤΕΙ Αθήνας είχε λήξει το Σαββατοκύριακο. Σήμερα με συνθήματα υπέρ του Ν. Ρωμανού τα ίδια άτομα ξεκίνησαν νέα κατάληψη στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του ΤΕΙ Αθήνας.
Αναβάλλονται για αύριο οι ορκωμοσίεςΟι προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη 9-12-14, ορκωμοσίες των αποφοίτων του ΤΕΙ Αθήνας μεταφέρονται για τις 16-12-14 , με τις ίδιες ώρες για το κάθε τμήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα