Συνεδρίαση της ΚΟΒ Βορείου Ελλάδος του Antinews

Με κάθε επισημότητα συγκεντρώθηκε σήμερα το μεσημέρι 10/12/2011, η ΚΟΒ Βορείου Ελλάδος   μετά από πρόσκληση του ισόβιου Γραμματέα Strange Attractor, σε γνωστό στέκι, με θέμα την επικύρωση της ιδεολογοπολιτικοοικομικοσεξουαλικής πλατφόρμας.

Στη συνεδρίαση απεσταλμένος του Φάκτορα ο κ. Κ.Ροδινός, ο οποίος κρατούσε και τα πρακτικά λόγω αδιαθεσίας του Γραμματέα. Παρευρέθησαν οι Strange Attractor,  TopGanz, Υ., madprof, skeptiki, danaos, φίλοι της ΚΟΒΑΣ και ο επαναπατρισθείς Θραξ Αναρμόδιος,

χωρίς το τρίγωνό του.

Χαιρετισμό καλωσορίσματος προς τον από το άστυ αφιχθέντα κ. Ροδινό απηύθυνε, κατόπιν εντολής του Γραμματέα, το μέλος danaos, ο οποίος μίλησε στη μητρική γλώσσα του κ.Ροδινού και είπε:

« Εξ Αθηνών ως ευ παρέστης φίλε μεθ’ ημών! Ω! ποίας χαράς ηξιώθημεν ότι συ έσει ενθάδε. Αι παρειαί ημών επιροδίσθησαν τη ση οράσει το άμα. Κομίζων γαρ, ήλθες ρόδα και ζέσιν ψυχής και πλείστα άλλα.

Ο πόθος της συναντήσεως παρήλθεν , η χαρά ενέσκηψεν , άπαντες δραμώντες εις σην συνάντησιν φίλε,πλην φεύ, μη κομίζοντες καλλιπύγους νεάνιδας προς σην τέρψιν.

Άπαντες χαίρωμεν χαίρε και εσύ μεθ’ ημών».

Αμέσως ο κ.Ροδινός υψώσας το ποτήρι ανέκραξε: «Εγκρίνεται η πλατφόρμα» και στη συνέχεια έγινε διεξοδική συζήτηση για τα επί μέρους θέματα. Στο τέλος ο Θράκας τραγούδησε συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας το «Τζιβαέρι» και το « Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» ,ενώ οι υπόλοιποι κρατούσαν το ίσο! Όταν τελείωσε και η τελευταία σταγόνα του τσίπουρου, η συνεδρίαση διαλύθηκε με το χαμόγελο στα χείλη!

Με εντολή του  ισόβιου Γραμματέα Strange Attractor

danaos

Keywords
Τυχαία Θέματα