Στου ΠΑΣΟΚ την ολόμαυρη ράχη…

Άννα Διαμαντοπούλου είναι μόνο μια (στην φωτό το γνωστό μοντέλο)

Δεν μας ενδιαφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ας καταστραφεί. Για το ΠΑΣΟΚ αγωνιούμε:

Την επιστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου περιμένουν τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ

προκειμένου να ανοίξει επίσημα τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα. Ο κ. Παπανδρέου σχεδόν ένα μήνα μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της χώρας βρίσκεται …στην Αφρική με τους Ζουλού και δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν αιτήματα για σύγκληση των οργάνων του κόμματος:

Συνοπτικά και παραφράζοντας τον ποιητή θα σας περιγράψουμε την κατάσταση στην Ιπποκράτους:

«Στου ΠΑΣΟΚ την ολόμαυρη ράχη,

περπατώντας η Άννα μονάχη,

μελετά τα λαμπρά τα στελέχια

και στην κώμη Μνημόνιο φορεί,

γινωμένο από το ίδιο το κόμμα,  

που τώρα ζητά διαδοχή».

Αυτές είναι αποκαλύψεις

Ο Σαρκοζύ δεν έδωσε το χέρι στον Κάμερον και προτίμησε μία πολύ θερμή χειραψία με τον Χριστόφια. Αφού το Νησί της Βρετανίας απομονώνεται, τη θέση του στην ΕΕ θα πάρει η Μεγαλόνησος.

Από την ΕΕ των «27», στην Ευρώπη των 23+6. Σε λίγους μήνες θα γίνει η Ευρώπη των 6 μείον 2 μείον 5, 5 δια 2 συν οκτώ, 20 φορές το 15, 11 και 7, 18, μέχρι να γίνει διπολική: η Γερμανία και οι άλλοι.

«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν στο μέλλον» λέει ο εντεταλμένος της Μέρκελ Γερμανός υφυπουργός για την ελληνογερμανική συνεργασία σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, εκφράζοντας την ελπίδα του πως σε κεντρικό επίπεδο, μεταξύ των υπουργών Ελλάδας και Γερμανίας, θα υπάρξουν αποτελέσματα.
…«Απλώνουμε το χέρι» λέει ο κ. Φούχτελ «με την αριστοτελική έννοια της φιλίας, την αντιδιαστολή της ανιδιοτελούς φιλίας από τη φιλία του συμφέροντος».

Όταν απλώνει το χέρι ο …Χούφτελ προκύπτει μια συνεργασία, κατά την οποία εμείς θα κοιτάμε τα ..γύψινα. Η φιλία τους ευτυχώς είναι ανιδιοτελής, γιατί είχαμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε διάφορα. Μόνο που επειδή είναι «αρχοντοχωριάτες» και σεμνότυφοι πριν πάρουν τη χείρα μας, να πάμε για ράψιμο στου… Λούρου που λέει κι ο Αρχαιοπτέρυγας.

Ο γυναικολόγος που ειδικευόταν στις παρθενορραφές μας χρειάζεται επειγόντως. Γιατί κατά βάθος είμαστε αθώα χώρα. Μόνο λίγο για τη Siemens αμαρτήσαμε, πταίσματα τώρα, κάτι χορηγίες δεχτήκαμε και το έκανε ο κόσμος ο κακός βούκινο.

Ίσως έτσι εξηγείται και η διασταυρωμένη πληροφορία ότι στενός συνεργάτης κυρίας βουλευτού αγόραζε κομψά εσώρουχα…

Ποια είναι η ωραία βουλευτής;  Βρείτε και κάτι μόνοι σας… Μην τα περιμένετε όλα από μένα.

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα