Στην «Eλιά» πάει ο Τατσόπουλος

Το παρών σε εκδήλωση στην Κηφισιά της Κίνησης των 58 για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Ο πρόσφατα διαγραμμένος απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής ουσιαστικά επισημοποίησε το φλερτ του με την ελληνική «ελιά».

Όπως άλλωστε είχε δηλώσει την προηγούμενη Πέμπτη στο Βήμα fm: «Μπορώ να πάω σπιτάκι μου μια χαρά. Το θέμα είναι πώς θα δουλέψουμε για την ενότητα της

Κεντροαριστεράς, γιατί βλέπω αυτή τη στιγμή και τα δύο μεγάλα κόμματα να επενδύουν στην πιο ακραία μορφή λαϊκισμού…».

Μάλιστα ο Πέτρος Τατσόπουλος εντάχθηκε και στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών «Διευκρινίζω ότι η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών δεν έχει ιδεολογική φυσιογνωμία. Τα μέχρι στιγμής 13 μέλη της προέρχονται από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τους ΑΝΕΛ. Κάθε μέλος της ψηφίζει κατά βούληση και διατηρεί τις απόψεις του στο ακέραιο» έγραψε στο Facebook ο βουλευτής.

Το παρών στην εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά έδωσαν επίσης ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να αλλάξει στάση η ΔΗΜΑΡ έναντι της κίνησης των 58 σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν του βλέπει ως κόμμα, αλλά ως πρωτοβουλία διαλόγου και πρόσθεσε ότι ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην εκδήλωση ενός άλλου κόμματος. Πιο αιχμηρός με βολές κατά της ηγεσίας Κουβέλη εμφανίστηκε ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Αντρέας Παπαδόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι «η πλειοψηφία της ΔΗΜΑΡ επιλέγει να μην συζητά με τους “58″ επειδή δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα