Ελληνικοί τσακωμοί για μια θέση στο Σότσι

Σε δέκα μέρες ξεκινούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας αλλά ουδείς μέχρι σήμερα γνωρίζει την ακριβή σύνθεση της ομάδας που θα ανοίξει την παρέλαση των χωρών στην Τελετή έναρξης , δηλαδή της Ελλάδας.

Η προθεσμία των ονομαστικών δηλώσεων των αθλητών που θα πάρουν μέρος στην

κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς εκπνέει το βράδυ της Δευτέρας , σε λίγες ώρες δηλαδή, παρόλα αυτά μόνο ο ένας αθλητής από τους επτά που μπορεί να στείλει η Ελλάδα , ο Παναγιώτης Μαρκουίζος ο μοναδικός που έχει κερδίσει πρόκριση, είναι σίγουρος.

Για τις υπόλοιπες θέσεις η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή έχει εξασφαλίσει κάρτες ελευθέρας κι εκεί είναι η μεγάλη παγίδα αφού παράγοντες, προπονητές και γονείς έχουν πέσει από πάνω για να πάει ο εκλεκτός , η εκλεκτή τους με αποτέλεσμα να αλλάζουν συνεχώς τα ονόματα στα εισιτήρια που οδηγούν στο ρωσικό θέρετρο.

Τα ψέματα όμως τελείωσαν και το πρωί της Τρίτης θα πρέπει η τελική σύνθεση της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας χιονοδρομίας να βρίσκεται στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής του Σότσι. Σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων θα παρελάσει με ένα αθλητή , τον σημαιοφόρο της…

Keywords
Τυχαία Θέματα