Σκληρό φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – Πρετεντέρη-Ποιος προκαλεί την ανατροπή της «βεντέτας»

Ρόλο «προξενητή» στο έντονο φλερτ που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» μαθαίνουμε ότι έχει αναλάβει ο προσωρινός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Νίκος Στραβελάκης.

Έχοντας λίγο χρόνο μπροστά του για να ασκήσει την υπέρτατη εξουσία, μιας και αναζητείται ακόμη το στέλεχος που θα καταλάβει τη θέση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο Νίκος Στραβελάκης δεν κατανοεί

τους λόγους της απουσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την μοναδική σχεδόν πολιτική εκπομπή του καναλιού (τώρα αν είναι σοβαρή είναι άλλο θέμα) και ζητεί εδώ και τώρα, συγχωροχάρτι εκατέρωθεν.

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να ήρθε σε επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος προκειμένου να αποσοβηθεί η κρίση, να τελειώσουν τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί, να λυθεί η βεντέτα και να ξεκινήσει συνεργασία.

Η παρ’ ολίγον εμφάνιση του Στέλιου Κούλογλου, έν αναμονή ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ (βρίσκεται στην 7η θέση, πρώτος επιλαχών), συνιστά τον καπνό πάνω από τη φωτιά.

Ο δημοσιογράφος και ντοκιμενταρίστας είπε ναι στην εκπομπή της περασμένης Δευτέρας και υποτίθεται ότι του τράβηξε το αυτί μεγαλοστέλεχος κοντά στον Αλέξη Τσίπρα.

Όμως ο δημοσιογράφος, όσο ήρεμος και μειλίχιος και αν είναι, έπιασε το γάντι και ανέπτυξε την πολεμική του κατά των «ανόητων αυτών πρακτικών στον δρόμο προς τις εκλογές».

Έτσι οι αμείλικτοι ΣΥΡΙΖαίοι το ξανασκέφτονται και δειλά δειλά θα αρχίσουν να στέλνουν εκπροσώπους τους με πιο χαλαρά κομματικά αντανακλαστικά για να καταλήξουν με συνέντευξη Τσίπρα στο τέλος. Να το θυμηθείτε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα