Ποια κομμάτια πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος

17:31 20/10/2014 - Πηγή: iPop

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν την μόδα και την ακολουθούν. Μπορεί όχι πάντα πιστά αλλά υπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα τους που πρέπει να αλλάζουν αναλόγως με τις τάσεις που έχει η κάθε σεζόν. Βρήκαμε, λοιπόν, τα πιο hot φετινά κομμάτια και σου τα παρουσιάζουμε για να μην τα χάσεις.

Τι πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος;Ζιβάγκο μπλουζάκια ή φορέματα: Οι σχεδιαστές μόδας αυτή τη χρονιά λατρεύουν τα κλειστά στο λαιμό ρούχα τα οποία θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο σεμνή και chic. Φόρεσε τα και φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις τα μαλλιά σου από μέσα.Boyfriend
παντελόνια: Μπορεί να μην είναι πολύ σέξι αλλά σίγουρα είναι πολύ άνετα και τα φοράς με μεγάλη σου χαρά όλες τις ώρες της ημέρας.Μακριές και φαρδιές φούστες: Το καλοκαίρι πέρασε αλλά ο φετινός χειμώνας αγαπάει πολύ τα μακριά ρούχα. Φόρεσε, λοιπόν, τη φούστα σου και συνδύασε την ακόμα και με αθλητικά παπούτσια ή με δερμάτινα μποτάκια.Tutu φούστες: Μην τους πεις όχι! Δε σου γεμίζουν το μάτι εκ πρώτης όψεως αλλά άμα τις συνδυάσεις σωστά υπόσχονται να απογειώσουν το look σου και να σε κάνουν να μαγέψεις τους πάντες.Ρούχα με δερμάτινες λεπτομέρειες: Είναι πολύ σέξι και μπορούν να μετατρέψουν το look σου χωρίς να το καταλάβεις. Προσοχή, όμως, μην το παρακάνεις και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

The post Ποια κομμάτια πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα