Περί της υποψηφιότητας του Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής

Σχετικά με τη θρυλούμενη υποψηφιότητα Ι. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής φαίνεται ότι έχουν ξεσπαθώσει διάφοροι βουλευτές και υπουργοί της Ν.Δ, μηδέ της Ντόρας εξαιρουμένης, ποιος να ξέρει για ποιο λόγο άραγε.

Πού την είδαν, την επιτυχημένη θητεία του αποχωρούντος περιφερειάρχη, εξακολουθεί να είναι ακατανόητο αφού όλοι τους απέφυγαν να το κάνουν.

Για

όσους αναρωτιούνται για την αξία του Περιφερειάρχη, με την τεράστια διαδρομή του, ας διαβάσουν το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφέρειας:

http://patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=423&Itemid=177

Ανώτερο στέλεχος της Άλφα Τράπεζας χωρίς καμία αναφορά σε σπουδές!!!. Στη Βικιπαίδεια αναφέρεται ότι διορίστηκε ως κλητήρας στην Τράπεζα και στη συνέχεια "εξελίχθηκε" σε ανώτερο στέλεχος. Θαύμα-Θαύμα!!! Συμμετοχή βέβαια σε επιτροπές, αμέτρητες.

Ευτυχώς ο υπουργός Γιάννης Μιχελάκης έβαλε τα πράγματα στη θέση του χαρακτηρίζοντάς τον ως κακό περιφερειάρχη, διακόπτοντας ελπίζω το "χορό" των αυτόκλητων "σαπόρτερς" χωρίς λόγο και αιτία.

Τις επόμενες ημέρες θα κλείσει οριστικά το θέμα του προσώπου που θα στηρίξει η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, καθώς η παράταση της εκκρεμότητας δημιουργεί παρενέργειες στο εσωτερικό του κόμματος.

ΣΟΝ ΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα