Οι παραπολιτικές γκάφες του Σταμάτη

12:57 1/9/2014 - Πηγή: Antinews

Εμείς εδώ στο antinews είμαστε ευγενείς άνθρωποι. Δεν ρίχνουμε χτυπήματα κάτω από τη μέση, δεν παίζουμε με βρόμικους όρους, δεν απαντάμε σε προκλήσεις που στόχο έχουν να ανοίξουν πόλεμο για ιδιοτελείς σκοπούς.

Το κυριότερο; Εμείς κάνουμε δημοσιογραφία, ασκούμε κριτική στην εξουσία ακόμη κι αν την κρατάνε στα χέρια τους φίλοι μας. Και τους φίλους αυτούς τους ξέρουμε χρόνια τώρα, όταν δεν τους χαιρετούσε ούτε η περιπτερού της γειτονιάς. Κι όμως, για λόγους αρχής τηρούμε ίσες αποστάσεις, ακόμη κι όταν βλέπουμε ότι στην κυβέρνηση

των φίλων υπάρχουν και πολλοί… κάφροι.

Εν πάση περιπτώσει, το ποιο είναι και τι κάνει το antinews το ξέρουν αυτοί που το διαβάζουν. Και το εγγυάται η ιστορία και το βιογραφικό εκείνων που το γέννησαν και το δυνάμωσαν με τη βοήθεια των αναγνωστών που έχουν μυαλό στο κεφάλι τους και ξεχωρίζουν το καλό από το κακό.

Από την αρχή στηρίξαμε τον Σαμαρά και την προσπάθεια που κάνει να σώσει τη χώρα και την παράταξη και κυρίως να αλλάξει τη μίζερη εικόνα της Ελλάδας της μεταπολίτευσης. Μιας ενοχικής Ελλάδας, παγιδευμένης στα δίχτυα της αριστερής ιδεολογίας που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες. Άλλοτε το καταφέρνει άλλοτε όχι. Όμως, τις φορές που ξεφεύγει από τον ίσιο δρόμο τις οφείλει κυρίως στους κακούς συμβούλους, εκείνα τα «δεξιά» χέρια που νομίζουν ότι επειδή φόρεσαν ένα κοστούμι κι έχουν μια γραμματέα έπιασαν και το Θεό από τα… γένια. Εκείνοι οι μπαστουνόβλαχοι που γνώρισαν τη γλυκιά γεύση της εξουσίας χάρη στον Σαμαρά και τώρα του το ξεπληρώνουν με το να έχουν γίνει οι χειρότεροι. Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες, άλλο είναι το πρόβλημά μας.

Είναι οι προκλήσεις που δεχόμαστε συχνά από στημένα παραπολιτικά άρθρα τα οποία ονομαστικά και χωρίς ντροπή μας κατηγορούν για διάφορα και κυρίως φαντασιώνονται διάφορα. Τους αφήνουμε στις… ονειρώξεις τους για το ότι νομίζουν πως εκφράζουν τη δεξιά παράταξη και ότι πιστεύουν πως έχουν γίνει οι φύλακες της συντηρητικής ιδεολογίας.

Τρομάρα τους. Αν διαβάσει κανείς τα άρθρα τους και κυρίως αν μιλήσει μαζί τους θα καταλάβει το χαμηλό επίπεδο που έχουν. Κλασικοί εκπρόσωποι της παραδημοσιογραφίας που γράφει κατά παραγγελία, της "δημοσιογραφίας" του "μου - είπε - κάποιος - να - σας -πω - κάτι". Κάθονται στο γραφείο τους, σηκώνουν το τηλέφωνο, γράφουν την παραγγελία σαν… σουβλατζήδες και την άλλη μέρα να ’σου το αποκαλυπτικό δημοσίευμα. Το οποίο δεν ισχύει ποτέ αλλά δε βαριέσαι. Η γνωστή θεωρία της λάσπης στον ανεμιστήρα. Όσο ρίχνεις, τόσο θα μείνει κάτι.

Έχουμε ράμματα για τη γούνα τους, μόνο μην πάρουμε φόρα. Αλλά επειδή όλα αυτά είναι γενικά, θα αναφέρουμε και ορισμένα ειδικά, κάποια μηνύματα που θα πρέπει να τα λάβουν όλοι και να σταματήσουν τον ανοικτό πόλεμο.

Γιατί τέτοιο μένος των “Παραπολιτικών” κατά του Γ. Μουρούτη; Έπαψαν να είναι φίλοι;

Επίσης γιατί τέτοια πρεμούρα να στηρίξουν τον Δ. Σταμάτη;

Και τέλος, ποιος θέλει να εξοντώσει τους συνεργάτες του Σαμαρά και βγάζει τη χολή του μέσω των “Παραπολιτικών”;

Πάντως ευχαριστούμε την εφημερίδα για την δωρεάν διαφήμιση. Και ως κίνηση καλής θέλησης της επιτρέπουμε να αντιγράφει το Antinews. Έτσι ίσως καταλάβει τη διαφορά μεταξύ δημοσιογραφίας και παραπολιτικής.

Μπορούν επίσης να κρατήσουν το… γραφείο τύπου του μεγαλοσυμβούλου του πρωθυπουργού.

Το κυριότερο; Δεν φοβόμαστε τα μπραβιλίκια και τους νυχτόβιους. Τότε που εμείς κυκλοφορούσαμε τα βράδια αυτοί έπιναν πορτοκαλάδα την οποία μάλιστα τους την κέρναγε κανένας φίλος γιατί τους λυπόταν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα