Ο Κουφοντίνας δολοφονεί ξανά τα θύματά του

08:09 6/3/2014 - Πηγή: Antinews

Αν και πολλές φορές έχουμε γράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκαθαρίσει τι είδους κόμμα είναι, κάθε φορά που τίθεται θέμα τρομοκρατίας, μπαχαλάκηδων, επεισοδίων, καταστροφών η Κουμουνδούρου είναι και πάλι παρούσα. Στην πρώτη.... γραμμή της αντίστασης σε κάθε προσπάθεια που γίνεται ώστε να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομά τους. Να μπουν οι σκελετοί της μεταπολίτευσης οριστικά στο χώμα κι όχι στην ντουλάπα.

Μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποδεχθεί

ότι η τρομοκρατία δεν είναι κάτι καλό. Ότι οι δολοφόνοι είναι εγκληματίες κι ότι οι μπαχαλάκηδες δεν είναι ακτιβιστές. Αλλά τελικά πολύ ασχοληθήκαμε με το άθλιο αυτό κόμμα και με κάτι τύπους σαν τον Γιαννόπουλο, την Μπαρζέφκι ή όποιον άλλον υπερασπίζεται δολοφόνους δεκάδων ανθρώπων στο όνομα κάποιας θολής επανάστασης. Θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός και η ιστορία.

Αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα είναι η στοχευμένη προσπάθεια του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα να απονομιμοποιήσει τις δολοφονίες του. Να...αποεγκληματοποιήσει την εγκληματική του δράση. Δεν το κατάφερε με τους ψοφοδεείς «δεκάρικους» μέσα στο δικαστήριο, ούτε με τις συνεντεύξεις του σε πρόθυμα μέσα ενημέρωσης. Ο «φαρμακοχέρης» επιχειρεί τώρα μέσω του βιβλίου του και με τη βοήθεια συγκεκριμένων ομάδων, εκδοτικών και πολιτικών, να παίξει ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου. Να εκμεταλλευτεί την οικονομική, κοινωνική και αξιακή κρίση και να δηλώσει «παρών» ο ίδιος και η εγκληματική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Όποιος διαβάζει το βιβλία του αντιλαμβάνεται που το πάει ο Κουφοντίνας. Κατ' αρχάς το εξώφυλλο και μόνο προκαλεί ανατριχίλα. Χρησιμοποιεί φωτογραφία των αντιστασιακών του ΕΛ.ΑΣ. που πολέμησαν τους ναζί και κάνει κολάζ με την πύλη του Πολυτεχνείου. Καπηλεύεται ασύστολα δηλαδή δύο μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, την εθνική αντίσταση και την αντίσταση στη Χούντα. Ποιος είναι αυτός που τολμά να το πράξει αυτό; Ποιος είναι ο Κουφοντίνας που έχει το θράσος να εξομοιώσει το δολοφονικό του χέρι με τους αντιστασιακούς; Γι' αυτό και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει στις τάξεις του αντιστασιακούς και κυνηγημένους όπως ο Μ. Γλέζος ή η Νάντια Βαλαβάνη, θα έπρεπε να εξεγερθούν κατά του Κουφοντίνα και του κάθε δολοφόνου που τολμά να γράφει τέτοια άθλια βιβλία. Αλλά που να βρουν χρόνο. Κυνηγάνε τα μνημόνια οι γιαλατζί επαναστάτες με τις γεμάτες τσέπες.

Στο βιβλίο του ο Κουφοντίνας πέραν όλων των άλλων, επιχειρεί να σπιλώσει τους νεκρούς που σκότωσε ο ίδιος. Τόσα χρόνια μετά τις άγριες δολοφονίες τους και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τις οικογένειές τους, πέραν αυτής του Αξαρλιάν. Είναι φοβερό. Ο άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για 11 δολοφονίες ακόμη και σήμερα θεωρεί ότι καλώς έκανε και τους σκότωσε. Είτε γιατί ο ένας ήταν άνθρωπος του συστήματος, είτε γιατί ο άλλος επιχειρηματίας, είτε γιατί ήταν αστυνομικός. Ο Κουφοντίνας με το βιβλίο του απέδειξε ότι εκτός από ψυχρός δολοφόνος που δυστυχώς θα τον ταΐζει ο ελληνικός λαός μέχρι να πεθάνει, είναι και απάνθρωπος.

Αλλά να έχουμε κι ένα καλό ερώτημα. Προφανώς με τέτοια δημοσιότητα που πήρε το βιβλίο του θα μοσχοπουλήσει. Αυτά τα λεφτά ποιος θα τα πάρει; Μήπως θα τα πάρει ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη; Μήπως ο Κουφοντίνας για να ζήσει την οικογένειά του; Μήπως θα τα δώσει στις οικογένειες των θυμάτων; Αυτό είναι μάλλον αστείο.

Με τη στάση του αυτή ο δολοφόνος της «17Ν» ξαναδολοφονεί τα θύματά του και την ελληνική κοινωνία. Ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα. Και κάποιοι εντός κι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουν ούτε τον κόπο να του τα σκουπίσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα