Θα περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Ποτάμι χωρίς απώλειες;

07:09 6/3/2014 - Πηγή: Antinews

Αυτό το χάρισμα του Έλληνα που από προπονητής ποδοσφαίρου μετατρέπεται σε διεθνή αναλυτή, ειδικό σε θέματα Μαύρης Θάλασσας και τούμπαλιν είναι αξεπέραστο.

Κανείς όμως δε λέει ότι ο χάρτης της Ουκρανίας φέρνει λίγο σε χταπόδι. Ίσως διότι όλοι θα καταλάβουν ότι έχει πλακωθεί στα ούζα.

Και δεν ξέρουμε καν αν οι δανειστές επιτρέπουν την πώληση του χύμα, χωρίς τυποποίηση.

Δηλαδή η αιμοσταγής τρόικα έχει έλθει με χαρτάκι προτεραιοτήτων "τυρί, ρύζι,

καφέ, γάλα, Καμπά";

Σε λίγο για να απελευθερώσουν τη δόση θα ασχοληθούν και με το μέγεθος της αθερίνας.

Ώρα είναι να μας αφήσουν. Για να μείνουμε με τις χειρότερες των εντυπώσεων!

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται με βήμα ταχύ: αν περάσει «το Ποτάμι» δίχως απώλειες, ξεπεράσει τις «παιδικές ασθένειες» και βρει το κατάλληλο μείγμα «αριστεροσύνης» και σοσιαλδημοκρατίας έχει πολλές πιθανότητες.

Ας μη λησμονούμε ότι έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα για να κατακεραυνώσει την τρόικα, αλλά αυτή δεν θα είναι εδώ.

Μέχρι να γίνει ανάλυση της νέας κατάστασης που διαμορφώνεται και να σκίσουμε όλες τις έντυπες εκδόσεις των ληγμένων Μνημονίων θα φάμε την πρώτη τετραετία. Στη δεύτερη θα πειραματιστούν με κρατικοποιήσεις και μετά από οκτώ χρόνια εξουσίας, θα είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το επικαιροποιημένο πρόγραμμα τους.

Επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε θα παίζουμε διεθνή φιλικά μόνο με τη Βόρεια Κορέα. Άντε και με τη Βενεζουέλα.

Στην Ουκρανία πάλι αποφάσισαν παύση όλων των ειρηνευτικών διαδικασιών. Θα περιμένουν ο Μπένι να επιλύσει το ζήτημα της Λιβύης, πριν επανέλθει για να δώσει νέες οδηγίες.

Οι πολιτικές του φιλοδοξίες έχουν ελαχιστοποιηθεί. Τριάντα χρόνια θέλει να μείνει Υπουργός Εξωτερικών, όσα περίπου και ο Μέτερνιχ. Προς το παρόν μαθητεύει με τεράστια επιτυχία. Λίγες χώρες ακόμη να διαλυθούν και θα έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα