«Ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος»

20:49 6/9/2015 - Πηγή: Antinews

Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε το γνωστό σε όλους ότι «ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος». Αδίκως για την όμορφη Θεσσαλονίκη η οποία ταυτίστηκε με το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα των τελευταίων ετών. Εκεί όπου πριν από ένα χρόνο ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», ουσιαστικά τον «Δούρειο

Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της εξουσίας.

Από εκείνο το κουρελόχαρτο με το οποίο υπογράφηκε η θανατική καταδίκη της χώρας, το μόνο που εφαρμόστηκε ήταν… η νεκρανάσταση της Συριζαίϊκης ΕΡΤ την οποία βεβαίως πληρώνουμε χρυσή αφού και οι προηγούμενοι και οι νέοι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά για να βγάζουν ένα προϊόν που δεν το θέλει κανείς.

Εν πάση περιπτώσει να ήταν μόνο η ΕΡΤ που πληρώνουμε; Εδώ η αριστερή περιπέτεια μας κόστισε καμιά 60αριά δις, εκεί θα κολλήσουμε.

Όμως, κολλάμε στο γεγονός ότι ο Τσίπρας ξαναπάει στη ΔΕΘ και ανερυθρίαστα ξεστομίζει μια σειρά από ψέματα που θα επισφραγιστούν από την συνέντευξη τύπου την οποία θα δώσει τη Δευτέρα. Για να μας πει τι; Ότι πολέμησε, αντιστάθηκε, ότι υπέγραψε καλύτερη συμφωνία, ότι τον έριξαν οι αριστεροί βουλευτές και φυσικά ότι αυτός μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα γιατί είναι το νέο κι όχι το παλιό.

Το νέο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει υποσχέσεις αλλά θα έχει μια σειρά από απίστευτα ψέματα και προσπάθεια αποπλάνησης του ελληνικού λαού. Αν τον δείτε δύο μέρες τώρα τον Τσίπρα τι ανοησίες έχει πει θα καταλάβετε που το πάει. Θα κυβερνήσει άλλα 8 χρόνια, θα εγκαινιάζει για 8 χρόνια ακόμη της ΔΕΗ είπε και ζητά αυτοδυναμία. Μα καλά δεν του έφταναν 8 μήνες που διέλυσε τη χώρα; Τι θα κάνει σε 8 χρόνια, θα μας γυρίσει άλλα 200 χρόνια πίσω;

Είναι τόσο αλαζόνας που όταν ρωτήθηκε γιατί δεν εφάρμοσε το πρόγραμμά του είπε πως δεν έχει βρει ούτε έναν πολίτη που να του είπε πως δεν έκανε όσα υποσχέθηκε. Προφανώς είναι εκτός τόπου και χρόνου, κάτι… παίρνει και δεν μας δίνει και εμάς ή απλά εκεί που περπατά μόνο φανατικοί, βολεμένοι Συριζαίοι υπάρχουν. Πώς αλλιώς να το εξηγήσεις; Βεβαίως μπορεί να μην του δείχνουν και τις δημοσκοπήσεις και πώς από 70% δημοφιλία έχει πέσει στο 25% ή πως ένα κόμμα που τον Φεβρουάριο είχε πρόθεση ψήφου 47% σήμερα παλεύει με τη ΝΔ για την πρωτιά κάτω από το 30%.

Βεβαίως άρχισε και τις γνωστές υποσχέσεις για το πώς θα καταπολεμήσει τη διαφθορά, τους νταβατζήδες, το παλιό που έχτιζε επί 40 χρόνια και πώς αυτός ο νέος θα κερδίσει το αύριο και θα ξεμπερδέψει με το χθες.

Διαβάστε τι λέει για να καταλάβετε πως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ούτε ντροπή, ούτε έρμα: «Να φτιάξουμε ένα νέο πλαίσιο, να πάμε σε αυτό που ονομάζουμε αναπαλαίωση. Να δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα δώσουν μια νέα πνοή παραγωγική, δημιουργική στην ελληνική οικονομία αλλά και την ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν είναι μόνο το περιβάλλον, οι θάλασσες ,τα νησιά μας, δεν είναι μόνο τα ποιοτικά μας προϊόντα, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας είναι και τα μυαλά που παράγονται σε αυτό τον τόπο».

Κοιτάξτε ποιος μιλάει για μυαλά. Μας τα έκαψε εδώ και 8 μήνες, ειδικά με την διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη και της Δανάης και τώρα θα επενδύσει στα μυαλά. Και για πιο παλιό μιλά αυτός; Η ηλικία κάνει το νέο; Μήπως ο Τσίπρας δεν κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια με λαθρόβια μέσα ενημέρωσης ιδιοκτητών οι οποίοι θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια φυλακή για χρέη και άλλα ποινικά αδικήματα;

Μήπως ο Αλέξης δεν έγινε ξαφνικά σκαφάτος στα 40 του και πάει διακοπές σε βίλες; Ή μήπως δεν χρησιμοποιεί τις ίδιες παλαιοκομματικές νοοτροπίες, όπως π.χ. να παίρνει τη φανέλα του Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ και να παίζει με τις ψήφους των οπαδών;

Όσα κόλπα κι να κάνει θα τον στοιχειώνουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της περσινής ΔΕΘ. Εκεί που το ψέμα έγινε κυβέρνηση και βασάνισε τον τόπο. Οι οικογένειες των μεταλλωρύχων που τον γιουχάϊσαν ήταν μόνο η αρχή. Όποια φανέλα κι αν φορέσει έχει να… φάει πολλά γκολ ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα