Άντε του χρόνου και στην Ψαρρού, Αλέξη!

15:08 6/9/2015 - Πηγή: Antinews

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένες φωτογραφίες από τη…νέα ζωή του Αλέξη. Τη μετάβασή του από την εποχή των Εξαρχείων, του αμπέχονου και των διακοπών στα Κουφονήσια σε δωμάτια των 20 ευρώ σε μια άλλη εποχή. Αυτή των διακοπών σε βίλες, των σκαφών επιχειρηματιών, των ακριβών ρούχων.

Ο αριστερός Αλέξης, το παιδί του λαού σιγά – σιγά ανακαλύπτει την τρυφηλή ζωή, και καλά κάνει άλλωστε αφού δουλεύει σκληρά, πρώην πρωθυπουργός είναι γιατί να μην περνά καλά με την οικογένειά του; Τηρουμένων των αναλογιών είναι εξαιρετικά επιτυχημένος. Μόλις και μετά βίας πήρε ένα πτυχίο, ένα ένσημο δεν

έχει κολλήσει αλλά παρ’ όλα αυτά έχει φτάσει ψηλά. Μπράβο του.

Αλλά να το παίζει προστάτης των φτωχών και των αδικημένων πάει πολύ. Το αριστερό αγόρι δεν μπορεί να πουλάει αριστεροσύνη από εδώ κι από εκεί. Δεν μπορεί να το παίζει ο… Νίκος Ξανθόπουλος της πολιτικής και να εμφανίζεται αγωνιστής των δικαιωμάτων των χαμηλών οικονομικών στρωμάτων.

[photo_1]

Στη μία φωτογραφία ο Αλέξης ο πρωθυπουργός κάνει τις διακοπές του στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τους την είχε παραχωρήσει.

Στις φωτογραφίες, που έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» και που προέρχονται από το προφίλ στο Facebook του επιχειρηματία της DHI, μιας εταιρείας που ασχολείται με την εμφύτευση μαλλιών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται χαμογελαστός να οδηγεί το σκάφος του κ. Γιώτη, ενώ σε μια άλλη παίζει ποδοσφαιράκι με την παρέα του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου, να έγινε πάρτι με αφορμή την πανσέληνο με περίπου 60 καλεσμένους.

Να φανταστούμε ότι ο Αλέξης δεν πήγε στο Σούνιο για να… βάλει μαλλιά αν και τους τελευταίους 7 μήνες έχει αφήσει… καραφλούς 11 εκατ. Έλληνες. Τρελές δουλειές για τον επιχειρηματία – φίλο. Όπως λέει και ο λαός η καλύτερη φάση είναι να έχει ο φίλος σου σκάφος και να κάνεις βόλτες χωρίς κανείς να σου χρεώσει πλούτο.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες υπήρξαν φήμες για διήμερη βόλτα του Αλέξη στο Αιγαίο με θαλαμηγό. Κάποιοι είπαν ότι ήταν ένα απλό σκαφάκι του φίλου του βουλευτή Π. Πολάκη, άλλοι ότι πήγε ο τελευταίος με το σκάφος του για… ξεκάρφωμα. Ποιος ξέρει; Ο Τσίπρας να περνά καλά.

[photo_2]

Μια άλλη φωτογραφία από προεκλογική ομιλία του Αλέξη τον δείχνει να βγάζει το σακάκι του και να αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για επώνυμο ρούχο που μπορεί να κάνει και κανένα χιλιαρικάκι. Δε βαριέσαι; Μόλις 3 κατώτατους μισθούς.

Η ζωή είναι ωραία Αλέξη, μην την αφήσεις να περνά έτσι. Άντε του χρόνου και στην Ψαρρού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα