Ο Χατζηνικολάου στο Star

Μέσω του «νεανικού» life style καναλιού επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Νίκος Χατζηνικολάου κλείνοντας έναν κύκλο στα ιδιωτικά κανάλια (πλην του ΑΝΤ1).

Καθώς το Star αλλάζει ρότα και στρέφεται στην ενημέρωση, ενέταξε στο δελτίο του τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 3 του μηνός, θα είναι βασικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο

ειδήσεων του σταθμού, το οποίο προφανώς θα αλλάξει θεματολογία, ύφος αλλά και παρουσιαστή.

Παράλληλα, στο πακέτο της συμφωνίας περιλαμβάνεται και η μετάδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου που τώρα μεταδίδεται από τον διαδικτυακό τόπο enikos. Στη διαδικασία αλλαγής της φυσιογνωμίας του Star εντάσσονται οι πληροφορίες για πρωινή ενημερωτική ζώνη, την ευθύνη της οποίας έχει προταθεί να αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου μετακομίζοντας την εκπομπή της από τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Μάρα Ζαχαρέα σύζυγος του Θοδωρή Ρουσόπουλου, θα είναι η παρουσιάστρια του νέου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το οποίο θα έχει άλλο, πολιτικό, περιεχόμενο.

Πάντα υπό τη γενική διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέλη, το Star αλλάζει σελίδα σε ύφος, φυσιογνωμία και θεματολογία και μπαίνει για τα καλά στον ανταγωνισμό των ειδήσεων ανατρέποντας τις ισορροπίες που έχουν παγιωθεί τον τελευταίο χρόνο που έπαψε να εκπέμπει το Alter.

Keywords
Τυχαία Θέματα