Ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε δουλειά.

Μπορεί να μην έχει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του, αλλά σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός του στείλει μήνυμα να πάει να… δουλέψει για τα προς το ζην, αυτός έχει μια σίγουρη δουλειά. Θα γίνει… μετεωρολόγος, θα είναι σαν τον Αρνιακό της Αριστεράς ή την Χριστίνα Σούζη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι αφού πήγε να ψηφίσει να ψηφίσει με 20 λεπτά καθυστέρηση και είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έγινε και τίποτε, στη συνέχεια έκανε μετεωρολογικές προβλέψεις. Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή τον ενέπνευσε και άρχισε να μιλάει για ευνοϊκές συμπτώσεις.

Είναι η πρώτη Κυριακή που το καλοκαίρι θα μας βγάλει από τον χειμώνα των μνημονίων είπε και γέλαγε ολόκληρος με την εξυπνάδα που είχε μάθει από χθες το βράδυ. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είχε κακοκαιρία σήμερα γιατί έπρεπε να βρει άλλη ατάκα να πει.

Πάντως, άνετα θα μπορούσε να έχει πίσω του ένα μετεωρολογικό χάρτη και να δείχνει τα βαρομετρικά χαμηλά. Πότε θα βρέξει, πότε θα χιονίσει και πότε θα πάμε για μπάνιο. Όμως καλό θα είναι να ξέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο βαρύς χειμώνας θα έρθει σε περίπτωση που γίνει το ατύχημα και καταλάβει την εξουσία. Τότε δεν θα έχει ποτέ καλοκαιρινές Κυριακές.

Τουλάχιστον αυτή την Κυριακή ο κ. Τσίπρας δεν σάλιωσε το φάκελο μαζί με την ταινία…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα