Κόντρα Χολέμπας-Καραγκούνη παραμονές του πιο κρίσιμου ματς της Εθνικής

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, πάει στα Νησιά Φερόε να παίξει τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για το Γιούρο και την ίδια στιγμή δημιουργείται θέμα Χολέμπας.

Ο διεθνής αμυντικός δεν κλήθηκε στην αποστολή για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου και με δηλώσεις του στο contra.gr άφησε σαφή υπονοούμενα για αδικαιολόγητο κόψιμό από την Εθνική μαζί με αιχμές για τον Γιώργο Καραγκούνη

“Κόπηκα και δεν μπορώ να σας δώσω καμία εξήγηση γι'

αυτό γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει και σε μένα. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Εγώ δεν τους πήρα γιατί δεν είναι δουλειά μου να το κάνω. Είναι δική τους απόφαση το ότι έμεινε εκτός και φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Έλληνα ομογενή.

Οι πληροφορίες πάντως από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Χολέμπας εξαιτίας των συνεχών μικροτραυματισμών του τελευταίο διάστημα που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να κληθεί στην ομάδα. Ο ίδιος δηλώνει για το θέμα και για το αν η δυσαρέσκεια εκφράστηκε από τον Γιώργο καραγκούνη με το κόψιμο του από την αποστολή για το ματς με τα Φερόε

“Δεν μπορώ να το ξέρω, ίσως ο ίδιος να πιστεύει ότι εγώ αναζητώ δικαιολογίες για τον εαυτό μου για να μην παίζω στην Εθνική ομάδα. Ε, λοιπόν δεν είναι έτσι, είμαι ο πρώτος που θέλει να είναι παρών στις κλήσεις και να παίζει. Κάθε φορά στο γήπεδο δίνω το καλύτερο για την ομάδα, νομίζω ότι το έχω αποδείξει αυτό. Και τώρα επειδή δεν ήρθα είμαι ο ηλίθιος; Επειδή ενδιαφέρομαι για την υγεία μου;”

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα