Απορρίφθηκε η τιμωρία πριν καν εκδοθεί

Δεν πρόλαβε να δει το φως της δημοσιότητας η βαριά ποινή που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για μια ακόμη φορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η «πράσινη» ομάδα ανακοίνωσε ότι δε θα την εφαρμόσει γιατί είναι άκυρη.

Με 20 μήνες απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους, προσωπικό πρόστιμο 27.000 ευρώ και άλλων

45.000 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής για δηλώσεις του πρώτου με τις οποίες «δυσφήμισε το άθλημα» ποινές τις οποίες με άμεση ανακοίνωση οι πράσινοι της απορρίπτουν χαρακτηρίζοντάς τες άκυρες.

Η ανακοίνωση αναφέρει επακριβώς :

«Οι σημερινές «έγκαιρες» αποφάσεις του ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ με τις οποίες τιμωρούνται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο κ. Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος δεν μπορούν να τύχουν εφαρμογής, επειδή:

1) Η αναγκαστική διαιτησία απαγορεύεται από το άρθρο 8 του Συντάγματος.

2) Άρα, η διαιτητική δικαιοδοσία του ΜΔΟ περιορίζεται μόνο σε όλους όσοι είχαν προσυπογράψει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

3) Ο κ. Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος δεν έχει προσυπογράψει ως μέτοχος την ως άνω Προκήρυξη και κατά συνέπεια δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του ΜΔΟ, ακόμη κι αν μπορούσε να θεωρηθεί πως παραμένει μέτοχος στην άνω Α.Ε.- γεγονός αβάσιμο.

4) Λόγω των προαναφερθέντων, οι δύο ως άνω αποφάσεις, όπως και οι λοιπές εκδοθείσες από το Νοέμβριο του 2014, ως αντισυνταγματικές, θα παραμείνουν ανεφάρμοστες».

Κι όλα αυτά λίγες μόλις ώρες πριν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος όπου οι πράσινοι υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Κι άντε κανένας να απαγορεύσει την είσοδο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα