Κατέπεσε η σκευωρία Κύρκου κατά Μελισσανίδη

Έναν ακόμη δικαστικό θρίαμβο πέτυχε η ΠΑΕ ΑΕΚ και το νομικό της επιτελείο. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόφασή της για την υπόθεση του «επεισοδίου» του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Δημήτρη Κύρκο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Και αθώωσε πανηγυρικά το

αφεντικό της Ένωσης, με τα όσα είχε υποστηρίξει ο παρατηρητής διαιτησίας στο φύλλο αγώνα να καταρρίπτονται!

Το σκεπτικό της απόφασης καταδεικνύει το μέγεθος της νομικής νίκης της ΑΕΚ. Σύμφωνα με αυτό, πρώτον το «επεισόδιο» έλαβε χώρα στην εξέδρα των επισήμων, δηλαδή σε μέρος που βρισκόταν νόμιμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δεύτερον τα όσα υποστήριξε ο Κύρκος γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα χωρίς να έχει ιδία άποψη για το περιστατικό ο διαιτητής, ενώ δεν επιβεβαιώθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και τον παρατηρητή του αγώνα Γιώργο Καρανίκα.

Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε να αθωώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ταυτόχρονα απαλλάχθηκε μαζί του και η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον νομικό της εκπρόσωπο Πέτρο Καϊμακάμη να οδηγεί την ομάδα σε ακόμη μια τεράστια δικαστική επιτυχία.

Εξάλλου, αναβολή για αύριο πήρε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή που έχει κάνει η ΑΕΚ, προκειμένου να της επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που της αφαιρέθηκαν για τα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

aek365.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα