«Καμιά ανοχή, να φύγουν τώρα»

Κάθε μέρα βλέπουν τόσα πολλά τα μάτια μας με την κυβέρνηση Τσίπρα που όλο και περισσότεροι αισθανόμαστε απίστευτη οργή. Ακόμη και όσοι έχουν την αστική ευγένεια για να αντιπαρέλθουν των προκλήσεων ή των εγκλημάτων που κάνει η αριστερά, πλέον έχουν φτάσει στα όριά τους.

Ακούστε μόνο ή διαβάστε όσα λένε άνθρωποι που είναι μεν αντισύριζα αλλά διατηρούσαν την υπομονή τους, περίμεναν απλά το πλήρωμα του χρόνου.

Πλέον έχουν απωλέσει τα

τελευταία σημάδια της υπομονής τους και είναι θέμα χρόνου να εκραγούν. Και δεν είναι λίγοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο προκλητικός, τόσο σκληρός, τόσο ανάλγητος και τόσο ψεύτης που βγάζει από τα ρούχα του κάθε άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα. Πλην βεβαίως των πληρωμένων από την κυβέρνηση, των βολεμένων και μιας δράκας ανοήτων που νομίζουν ότι ο «Αλέξης είναι καλό παιδί», κι ας μην ξέρει από ψαροντούφεκο.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανθρώπων που ομολογούν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα το έχουν μετανιώσει. Κυρίως ηθοποιοί, τραγουδιστές και άλλοι από το χώρο του πολιτισμού ξαφνικά βλέπουν το φως το αληθινό κι αισθάνονται απογοητευμένοι. Ή δηλώνουν… εξαπατημένες σύζυγοι που τώρα ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους.

Ένα μεγάλο μέρος αυτών που ψήφισαν Τσίπρα λέει ότι καλύτερα να του κοβόταν το χέρι… ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τι να κάνουν εξαπατήθηκαν.

Όχι, λοιπόν. Καμιά ανοχή ακόμη και για τους μετανοηθέντες. Η τύχη της πατρίδας μας δεν είναι εξομολογητήριο. Δεν μπορείς να κάνεις το έγκλημα και στη συνέχεια να ζητάς συγχώρεση.

Αλλά καμιά ανοχή και για την ίδια την κυβέρνηση και βεβαίως για τον Πάνο Καμμένο και την παρέα του. Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες του… κοινού ποινικού δικαίου.

Τα κόλπα και τα ψέματα με τον ΕΝΦΙΑ, το παιχνίδι στις πλάτες των νέων με τις Πανελλαδικές, η Σταλινολαγνεία μετά από τόσες δεκαετίες… στέρησης από την πλευρά των ηττημένων, το νέο βρόμικο κόλπο που ετοιμάζει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ για να ξεγελάσει τους πολίτες. Όλα αυτά μας κάνουν τόσο εξοργισμένους που πλέον το φωνάζουμε ξεκάθαρα: «Καμιά ανοχή, να φύγουν τώρα».

Θα πρέπει ο καθένας από το δικό του μετερίζι να δώσει τα πάντα προκειμένου να τελειώσουν το συντομότερο και να τιμωρηθούν για όλα όσα έχουν κάνει. Ασέλγησαν στην πατρίδα μας, τη βιάζουν καθημερινά, τους πρέπει η υπέρτατη τιμωρία.

«Να φοβάσαι την οργή των υπομονετικών ανθρώπων», έγραψε ένας Άγγλος ποιητής. Αυτή πρέπει να φοβάται ο Τσίπρας και η παρέα του.

Είναι εχθροί της Ελλάδας, είναι εχθροί μας και πρέπει να εξολοθρευτούν. Φτάνει πια ο καθωσπρεπισμός, η ευγένεια, η χαλαρή κουβεντούλα. Έτσι κι αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει το κόλπο. Όποιος δεν είναι αριστερός είναι ακροδεξιός. Μετά το γερμανοτσολιάς και το μνημονιακός, μετά το Μερκελιστής και προδότης ήρθε τώρα και το ακροδεξιός. Μ’ αυτό θα παίξει το επόμενο διάστημα ο Τσίπρας, αλλά δεν θα του περάσει.

Όλο αυτό το τσούρμο του οποίου ηγείται ο Αλέξης με υπασπιστές τον Πολάκη, τον Σπίρτζη, τον Παππά, τον Τσακαλώτο, τον Σκουρλέτη, τη νέα Ρεπούση, δηλαδή τον Γαβρόγλου, κάνουν κακό στην Ελλάδας μας. Στα σπίτια μας, στα πιστεύω μας, στη θρησκεία και τον πολιτισμό μας.

Πρέπει να φύγουν. Κι αν θέλουν πόλεμο θα τον έχουν. Ας τολμήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα