Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/8/2017)

07:30 29/8/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για δράση, συνεπώς δεν έχεις παρά να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις τις κινήσεις που πριν δυσκολευόσουν και που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ωστόσο, όσο ευνοϊκή κι αν είναι η ημέρα, εσύ οφείλεις να κινείσαι έξυπνα και μεθοδικά, και κυρίως να φροντίσεις να διατηρείς ένα μέτρο σε ό, τι κάνεις.

Ταύρος

Πολλές εξελίξεις θα έρθουν σήμερα να σε εκπλήξουν ευχάριστα και το γεγονός ότι τα νέα δεδομένα είναι

πολύ πιο αισιόδοξα από τα προηγούμενα, σε ανακουφίσει πολύ. Επιδίωξε τώρα που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, να βάλεις μια τάξη στις εκκρεμότητές σου και φρόντισε στο εξής να μην τις αφήνεις ξανά να συσσωρεύονται και να σε αγχώνουν.

Δίδυμοι

Σήμερα θα κληθείς να διεκπεραιώσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και νέες υποχρεώσεις. Να θυμάσαι ότι ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και να φροντίσεις να είσαι καλά οργανωμένος, ώστε να βάλεις μια τάξη στις δουλειές σου χωρίς να αγχωθείς ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Σήμερα ευνοούνται πολύ οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε όχι μόνο θα βελτιώσεις παλιές επαφές, αλλά θα διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο σου, γνωρίζοντας άτομα με μεγάλη ισχύ. Εκμεταλλεύσου τες όλες στο μέγιστο βαθμό, ώστε να λύσεις προβλήματα και να εξελιχθείς.

Λέων

Αυτή η μέρα σε βρίσκει εξαιρετικά ανασφαλή ως προς την πορεία σου στο εξής, χωρίς όμως να κάνεις κάτι για να ηρεμήσεις. Βγες από το λήθαργο και επιδίωξε να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις ενέργειες που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου και που θα σε ανακουφίσουν. Προς το τέλος της ημέρας, έλα κοντά με τα οικεία σου άτομα, για να αποφορτιστείς από το άγχος και να περάσεις όμορφα.

Παρθένος

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και κυρίως όπως τα σχεδίαζες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πανικοβληθείς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και κάνε ό, τι μπορείς προκειμένου να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα και να ξεφύγεις από τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές προβληματικές καταστάσεις που για να τις διαχειριστείς, θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια. Χωρίς άγχος λοιπόν και αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και να χαλαρώσεις. Γενικότερα στη ζωή σου, προτίμησε να κοιτάς μπροστά και να μην μένεις κολλημένος στα παλιά.

Σκορπιός

Να θυμάσαι ότι η πορεία που έχεις χαράξει είναι ορθή και θα επιφέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, οπότε δεν έχεις λόγο να δίνεις βάση σε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια τρίτων, που μόνο σκοπό έχουν να σε παραπλανήσουν και να σου κάνουν κακό. Εσύ λοιπόν να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να παραμένεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου, ώστε να πετύχεις αυτά που θες.

Τοξότης

Όσο κι αν προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου, οι συνθήκες δε σε βοηθούν καθόλου και αυτό σου προξενεί εκνευρισμό και απογοήτευση. Αν βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν εύκολα, προσπάθησε να προσαρμοστείς σε αυτές και να μην πιέζεσαι για κάτι ακατόρθωτο. Μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, προτίμησε να είσαι πιο απομονωμένος, ώστε να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα που δεν πρέπει, λόγω νεύρων.

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν, ώστε να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να βρεις την απαιτούμενη αισιοδοξία, ώστε να προχωρήσεις στην υλοποίηση στόχων που καιρό τώρα είχες σε κατάσταση αναμονής. Σταδιακά ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και έτσι η πορεία σου θα είναι ορθή και ανοδική.

Υδροχόος

Η καθημερινότητά σου σήμερα θα κυλήσει αρκετά δύσκολα, οπότε οπλίσου με υπομονή και επιστράτευσε όλη σου τη διπλωματία, για να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους σε έντονες συζητήσεις που θα γίνουν με τους γύρω σου και να μη βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ήρεμος και πάντα αισιόδοξος, ώστε και στην πορεία όλα να κυλούν όμορφα και αρμονικά.

Ιχθείς

Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς και να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και δε σε αφήνουν να ασχοληθείς με το μέλλον σου. Μόλις βάλεις μια τάξη, καλό θα ήταν να κάνεις έναν ουσιαστικό εσωτερικό διάλογο και μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και πως πρέπει να το διεκδικήσεις. Έτσι, θα είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και τις τακτικές σου και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε πτοήσει.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/8/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα