Κακλαμάνης: στον β΄ γύρο θα στηρίξω Σπηλιωτόπουλο!!!

17:06 7/5/2014 - Πηγή: Antinews

Αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό αποφάσισε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος μιλώντας το πρωί στο Mega τόνισε ότι στο β’ γύρο αν δεν περάσει ο ίδιος θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ωστόσο, είπε πως οι αυτοδιοικητικές κάλπες θα ανατρέψουν την εικόνα των δημοσκοπήσεων, ενώ αναφερόμενος στην πρόταση για το τέμενος στην Αθήνα, ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε λάθος από την αρχή τη χωροθέτηση του τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα,

σε μια περιοχή όπου επρόκειτο να κατασκευαστεί το γήπεδο του ΠΑΟ.

Όσο για την στήριξη του κ. Σπηλιωτόπουλου είπε επίσης: «Την Παρασκευή που θα τον δω θα τον ρωτήσω ευθέως αν και εκείνος θα κάνει το ίδιο στη δική μου περίπτωση».

Εμείς του το είχαμε πει εδώ και καιρό του κ. Κακλαμάνη. Να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση του δήμο προκειμένου να κάνει καλό στην παράταξή του. Δεν μας άκουσε και προχώρησε σε διασπαστική κίνηση, κάτι που φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις. Τώρα που κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί λέει τα αυτονόητα. Διότι με ένα 9-10% που παίρνει ο ίδιος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει μεγάλες ελπίδες να νικήσει τον «κύριο τίποτα» που προωθούν όλα τα συστημικά μέσα. Μπορεί να κερδίσει ο κόσμος της ΝΔ τόσο τον κ. Καμίνη όσο και τον κίνδυνο από την ακροδεξιά. Όμως, ο κ. Κακλαμάνης όφειλε από την αρχή να δώσει μάχη με την παράταξή του κι όχι έξω από αυτήν. Γνώριζε από την αρχή ότι ο κόσμος δεν τον θέλει ξανά για δήμαρχο αλλά επέμεινε για ένα καπρίτσιο. Ελπίζουμε να μην είναι αργά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα