Ο Τζιμπούρ θέλει, η ΑΕΚ τον θέλει;

14:04 7/5/2014 - Πηγή: Antinews

Το όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ γράφεται ξανά σε κίτρινο φόντο μετά από 3 χρόνια με αφορμή την άνοδο της ΑΕΚ στην Football League και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ως την επιστροφή της στην Α΄Εθνική.

Ο Αλγερινός που έφυγε το 2011 για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό

φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Νότιγχαμ Φόρεστ και να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο αυτή τη φορά την μεταγραφή τη θέλει περισσότερο ο ίδιος παρά η ΑΕΚ.

Έχοντας δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό , χωρίς να καταφέρει να προσθέσει πόντους στο βιογραφικό του ούτε στην τουρκική Σίβασπορ ούτε στην αγγλική ομάδα, βλέπει την επιστροφή του στην Ελλάδα ως την ιδανικότερη λύση.

Εντός των τειχών και με δεδομένο ότι οι πόρτες του Ολυμπιακού είναι κλειστές για πολλούς και διάφορους λόγους η περίπτωση ΑΕΚ για τον, 30χρονο πλέον, επιθετικό είναι ότι καλύτερο μπορεί να επιλέξει. Οικείο περιβάλλον , δυνατό αφεντικό, εξαιρετικές προοπτικές και παραμονή στην πόλη που αποτελούσε και αποτελεί την έδρα του εδώ και πολλά χρόνια , από το 2005 όταν πρωτοαγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα.

Το θέμα είναι αν και η ΑΕΚ έχει την ίδια διάθεση να τον επανεντάξει στο δυναμικό της. Ο Αλγερινός αποτελεί σίγουρα μια ιδανική λύση για την Β΄Εθνική , ίσως και πολυτέλεια θα έλεγε κανείς που όμως μπορεί να υποστηρίξει η διοίκηση Μελισσανιδη. Από την στιγμή όμως που επέστρεφε στην Super League δύσκολα θα συμπεριλαμβάνονταν στα σχέδια εκείνης της ομάδας όπως δείχνει ο προγραμματισμός που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Σε εκείνο το ρόστερ τον πρώτο λόγο έχουν τα νέα παιδιά με πολύ ταλέντο και φιλοδοξίες. Ένα άλλο εμπόδιο ακούει στο όνομα Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν είχε ποτέ τις καλύτερες σχέσεις με τον Τζιμπούρ όταν οι δυο συνυπήρξαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ κι αυτό είναι γνωστό σε όλους.

Το τελευταίο «κόλλημα» για την επιστροφή του στο Δικέφαλο είναι , τι άλλο, ο χαρακτήρας του. Ο «τρομοκράτης» όπως ήταν το παρατσούκλι του δεν είναι το καλύτερο πρότυπο για τα πολλά νέα παιδιά που έρχονται οσονούπω στην ΑΕΚ . Το κλίμα και την νοοτροπία θα προσπαθήσουν να φυλάξουν ως κόρη οφθαλμού Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς στη νέα ΑΕΚ και δεν σκοπεύουν να τα θυσιάσουν για κανέναν.

Με λίγα λόγια ,η ζυγαριά τις επιστροφής του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο . Το που θα γείρει θα το δούμε...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα