Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων κ. Αναστασοπούλου απειλεί να … “μας πατήσει κάτω”

το profil της διορθωμένο

Εμείς το είχαμε πει σε κάποιους πανέξυπνους της ΝΔ ότι δεν έπρεπε να πάρουν στα σοβαρά τους ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου. Και ότι αντιθέτως έπρεπε να κάνουν ότι μπορούσαν για να τους προβάλουν, να τους βλέπει, να τους ακούει και να τους διαβάζει ο κόσμος και να εκτίθενται.

Όλοι γνωρίζετε ασφαλώς το χαμό που έγινε στο διαδίκτυο και όχι μόνο με βιντεάκι στο οποίο  η εκπρόσωπος του κ. Καμμένου,

Κατερίνα Ακριβοπούλου, παρουσιάζει, ή μάλλον αποφεύγει να παρουσιάσει, το πρόγραμμα του κόμματός τους.

Δείτε τώρα πως απαντά η ίδια και βγάλτε συμπέρασμα:

Κατερίνα Αναστασοπούλου: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ – ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ (ΜΜΕ, ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΣΘΩΣΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ANTI-TROLLING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

Το profil της ...αδιόρθωτο

Διαβάστε επίσης (αντί δικού μας σχολίου) και τα σχόλια στην ίδια ανάρτηση που έκανε εδώ:

http://www.antinews.gr/2012/04/20/156986/#comments

Αυτόνομος είπε:

Θαυμάστε επίπεδο: ”
Η ΟΜΑΔΑ ANTI-TROLLING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ – δηλαδή τι κάνουν; χακεύουν στο διαδίκτυο;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ. Αυτό πρέπει να το κάνουμε σημαία. αυτοί είναι

Katerina Anastasopoulou είπε:

Δεν ασχολουμαι αλλο! απο οτι εμαθα δεν διαβαζει και κανενας το μπλογκ της συμφορας σας. Κανονιστε να διορθωσετε τα λαθη, τις συκοφαντιες και τις πλαστογραφιες σας. Καλο Βραδυ! Α ΝΑΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΛΕΝΕ! ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ!

Αυτόνομος είπε:

21/04/2012 στις 12:37 am (Edit)

Αφού δεν τον διαβάζει κανείς, γιατί πανικοβλήθηκες; Και τι κάνεις τώρα, μας απειλείς με αναγγελία θανάτου;

airman είπε:

Όταν ανοίξει η ”αρένα” ως γνωστόν η μάχη είναι σκληρή και γι’ αυτό απαιτείται γερό στομάχι. Η πρόκληση να εκτεθεί κάποιος στο κοινό μπορεί να είναι δελεαστική, έχει όμως και κόστος το οποίο πρέπει να είναι σε θέση να το αντιπαρέλθει.

Απάντηση

Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης είπε:

απο οτι εμαθα δεν διαβαζει και κανενας το μπλογκ της συμφορας”””” Οὐάου! Ἔζησα νὰ τὸ ἀκούσω κι αὐτό! Μιὰ γνήσια καμμένη…

Απάντηση

maurogatos είπε:

αν εσυ βγεις βουλευτης απλα επιβεβαιωνεις την καταντια της χωρας….ακους και ροκ τρομαρα σου……..αυτα εμα8ες τοσα χρονια απο αυτη την μουσικη?

Kώστας ΜΠ είπε:

-”Θα σας πατήσουμε κάτω”..!
-ελληνικά κατευθείαν από το ΙΕΚ-ΓΑΠ, “σπουδές” στο …Deree.
-θράσσος, ημιμάθει

Keywords
Αναζητήσεις
κατερίνα αναστασοπούλου hot ηλικια, κατερίνα αναστασοπούλου ηλικία
Τυχαία Θέματα