Γιόχαν Κρόιφ : "Αόρατος ο Ρονάλντο"

Λίγοι είναι αυτοί , σε όλο τον πλανήτη, που μπορούν να κρίνουν ποδοσφαιρικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ασφαλώς και ο Γιόχαν Κρόιφ. Ο σπουδαίος άσος λοιπόν του ολλανδικού ποδοσφαίρου δήλωσε αντίθετος στην απονομή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της χρυσής μπάλας στον Ρονάλντο , χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο παίκτη «αόρατο» στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού και παράλογη την συγκεκριμένη επιλογή , ενώ πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη του θα ήταν δίκαιο το συγκεκριμένο

βραβείο να πήγαινε στον Τόνι Κρόος ή σε κάποιο άλλο παίκτη της Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας σε μεγάλη ολλανδική εφημερίδα ο Ολλανδός θρύλος κατακεραύνωσε τη FIFA για την επιλογή της και τεκμηρίωσε την άποψή του:

«Στο υψηλότερο επίπεδο είναι ο συνδυασμός του ατομικού ταλέντου και των τίτλων. Από αυτή την άποψη είναι παράλογο που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο δόθηκε σε έναν παίκτη που δεν έπαιξε εξαιρετικά σε ένα μεγάλο τουρνουά ή που δεν κέρδισε τους περισσότερους τίτλους.

Το 2013 η Μπάγερν κατέκτησε τα πάντα που μπορούσε να κατακτήσει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το βραβείο, αντί για τον Τόνι Κρόος ή κάποιον άλλο παίκτη της Μπάγερν.

Το 2014 ο Κρόος ήταν ξανά καθοριστικός για την ομάδα που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο και πάλι δεν ήταν στους τρεις κορυφαίους. Ο Ρονάλντο ήταν αόρατος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν γίνεται να πάρω στα σοβαρά αυτό το βραβείο της FIFA», δήλωσε ο Κρόιφ στην «De Telegraaf».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα