Ο απεργός πείνας βραχνάς για την Κουμουνδούρου

Ισχυρούς πονοκεφάλους προκαλεί στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η απεργία πείνας του οπαδού της ΑΕΚ για το γήπεδο που συνεχίζεται για 4η μέρα.

Καθηλωμένος σε μια σκηνή στο χώρο που βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ ο Πάρης Βάκης έχοντας και την συμπαράσταση της οικογένειάς του δηλώνει αποφασισμένος να πάει ως το τέλος .

Το θέμα τα τελευταία

εικοσιτετράωρα πήρε έκταση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τους οπαδούς της Ένωσης προκαλώντας ταυτόχρονα έντονους προβληματισμούς στην Κουμουνδούρου που ψάχνουν επικοινωνιακά τρικ για να γυρίσουν τις εντυπώσεις.

Οι δηλώσεις του Νίκου Φίλη μέσω της Αυγής ότι τα 20 εκ περιμένουν την ΑΕΚ δεν είχε την απήχηση που περίμεναν στον ΣΥΡΙΖΑ και η απεργία πείνας του φίλου της ΑΕΚ έχει δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Το γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί πλέον σοβαρό βραχνά στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και τα πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για το κόμμα της Κουμουνδούρου από το απόγευμα της Δευτέρας όταν και θα πραγματοποιηθεί πορεία των φιλάθλων της ΑΕΚ για συμπαράσταση στον απεργό πείνας και ομοϊδεάτη τους.

Μια πορεία που θα ξεκινήσει από τον σταθμό ΗΣΑΠ των Πατησίων και θα καταλήξει στο χώρο που υπήρχε το γήπεδο της ΑΕΚ και έξω από τη σκηνή του απεργού πείνας προκειμένου να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους.

Ήδη η κινητοποίηση στις τάξεις των φίλων της Ένωσης είναι μεγάλη με μηνύματα και αναρτήσεις και αναμένεται η πορεία να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα