Ομολογία Παππά: Έχουμε Κρυφή Ατζέντα!!!

Το χορό της αλαζονείας σέρνει ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Νίκο Παππά να του κρατάει το μαντήλι και να ακολουθούν οι Σκουρλέτης, Λαφαζάνης και λοιποί wonna be υπουργοί, και φυσικά τη Ραχήλ Μακρή να του χτυπάει παλαμάκια και να του δίνει το ρυθμό.

Μετά το «Ιδού η Ρόδος,

ιδού και το πήδημα», μετά το «θα κόψουμε χαρτονόμισμα», μετά το «συντελεστής φορολόγησης στο 50%» και άλλα τέτοια «αριστερά» τσιτάτα, έρχεται σήμερα ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς να προσθέσει άλλη μία “συρίζεια” ατάκα στο προεκλογικό τους ντουλάπι.

«Θα ήταν ανεύθυνο να ανακοινώσουμε τώρα φορολογική κλίμακα», είπε ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου περί φορολογικών δεσμεύσεων στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να σώσει την κατάσταση κάνοντας την παραπάνω δήλωση.

Μωρέ θα μας τρελάνετε τελείως εκεί στην Κουμουνδούρου; Είναι ανεύθυνο να αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις του κόμματός σου λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ενώ δεν είναι ανεύθυνο να τάζεις λαγούς με πετραχήλια και να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην κοινωνία και στον κόσμο που το έχεις φλομώσει στο θα…

Συνέχισε λέγοντας πως «το πρόγραμματης Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο με καθαρή εντολή», υπενθυμίζοντάς μας, σε περίπτωση που το είχαμε λησμονήσει, την επιθυμία κόμματος και προέδρου ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδυναμία. Μετά το όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάτω από τον πρωθυπουργό (βλ. Α. Τσίπρας), προστίθεται και το θέλουμε αυτοδυναμία για να μπορέσουμε να σας καβαλήσουμε ανενόχλητοι.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Ραχήλ Μακρή, υποστηρίζοντας πως «επί μια εβδομάδα ασχολούμαστε με τη δήλωση κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζουμε πως η κυρία Μακρή μιλώντας σε τοπικό κανάλι, υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα χρεοκοπίας, αφού μπορούμε να κόψουμε νόμισμα!

Κύριε Παππά μου, με όλο το σεβασμό αλλά αν εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, δε μπορείτε να συμμαζέψετε τα στελέχη σας και να τους πείτε να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους δε σας φταίνε τα ΜΜΕ και οι σχολιαστές.

Επίσης, keep in mind ότι στις αρχαίες τραγωδίες οι αλαζόνες ήρωες δεν είχαν happy end…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα