Γιατί ένας παιδεραστής έχει έφηβες θαυμάστριες;

Το φαινόμενο ένας εγκληματίας να έχει θαυμάστριες δεν είναι πρωτάκουστο, όταν όμως αυτό αφορά έναν καταδικασμένο παιδόφιλο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir, ο Μαρκ Ντιρτρού, ο οποίος φυλακίστηκε το 2004 όταν καταδικάστηκε για απαγωγή και βιασμό έξι έφηβων κοριτσιών (τέσσερα από τα οποία πέθαναν), έχει το δικό του φαν κλαμπ. Τουτέστιν, έφηβες που του στέλνουν γράμματα, ζητώντας του σχέση ή ακόμα και γάμο.

Ο Ντιτρού λαμβάνει συχνά εκατοντάδες γράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν από προσβολές ως προτάσεις γάμου και ταριχευμένα ζώα ή ακόμη

και χρήματα. Πρόσφατα όμως έχουν αυξηθεί οι επιστολές των έφηβων Βελγίδων που θέλουν απεγνωσμένα μια σχέση μαζί του.

Σε μια επιστολή προς τον Ντιτρού, η έφηβη αποστολέας πιστεύει ότι ο κρατούμενος είναι ένας «έντιμος» άνθρωπος. «Γεια, είμαι μια 15χρονη. Ζω στη La Roche- en- Ardenne. Πάντα με γοήτευες. Είσαι ένα διάσημο πρόσωπο. Όταν βλέπω τις όμορφες φωτογραφίες σου, δεν μπορώ παρά να πιστεύω ότι είσαι ειλικρινής» γράφει ένα κορίτσι σε επιστολή που κατασχέθηκε από υπαλλήλους των φυλακών. «Θα ήθελες να αλληλογραφούμε; Αν ναι, μπορώ να στείλω φωτογραφία μου».

Πολλές από τις έφηβες που στέλνουν γράμματα στον Ντιτρού δεν είχαν γεννηθεί καν όταν έγιναν στο Βέλγιο το 1996 οι διαβόητοι βιασμοί και οι δολοφονίες που είχαν προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή. Η παιδοψυχίατρος Jean- Yves Hayez σχολιάζει ότι ο Ντριτρού φαίνεται να είναι ένα «θύμα του συστήματος», στα μάτια ενός «ανώριμου εφήβου».

«Θέλουν να συναναστρέφονται με το απαγορευμένο, το επικίνδυνο, παρομοιάζοντας τη συμπεριφορά τους με εκείνη των ενηλίκων», λέει. «Δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου που διατρέχουν».

Ο Ντιτρού έστειλε επιστολή στον πατέρα ενός από τα θύματά του τον περασμένο μήνα, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του ότι η πρώην σύζυγός του Μισέλ Μαρτέν και οι συνεργοί τους ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για τα εγκλήματά του. Η πρώην σύζυγός του καταδικάστηκε επίσης, καθώς βρέθηκε ένοχη επειδή τον βοήθησε να κρατήσει τα κορίτσια σε αιχμαλωσία και έπαιξε κάποιο ρόλο στη δολοφονία δύο παιδιών που βρέθηκαν νεκρά από την πείνα, σε ένα κλειδωμένο υπόγειο. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή το 2012, αφού εξέτισε 16 χρόνια από την 30ετή ποινή της στη φυλακή.

Ο Ντιτρού επιδιώκει επίσης να μην εκτίσει όλη την ποινή του, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι το αίτημά του θα απορριφθεί.

www.dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα