Σκόρπισαν... απογοήτευση Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος

Τελικά άνθρακες ο θησαυρός. Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν μεν αλλά μάλλον για προσωπικά τους θέματα κι όχι για τον Παναθηναϊκό. Στο μόνο που θα μπορούσαν να σταθούν οι φίλοι του Τριφυλλιού για αυτή την πολυσυζητημένη συνάντηση είναι η... πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ το καλοκαίρι.

Ούτε δέσμευση , ούτε υπόσχεση , ούτε καν αγορά μετοχών δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δυο πλευρές μετά την συνάντηση της Τσικνοπέμπτης.

Αντίθετα

οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναμαλώσουν ποτέ, ότι δεν θα αφήσουν άλλους να τους βάλουν να μαλώσουν και εξέτασαν και το ενδεχόμενο να ενώσουν τις επιχειρήσεις τους στα Media εκεί που και οι δυο δραστηριοποιούνται.

Το ωραιότερο όμως βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης όπου αναφέρει χαρακτηριστικά : «Ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον- πρόσφορο το έδαφος για επένδυση».

Και διερωτάται κανείς από την στιγμή που το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για επένδυση από τους ξένους επενδυτές γιατί να είναι για τους Έλληνες; Μήπως τελικά είναι η έμμεση παραδοχή ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Γιατί άλλο πράγμα η ενίσχυση που προανήγγειλε για το καλοκαίρι κι άλλο η επένδυση.

Ασφαλώς κανείς φίλος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με τέτοια συμπεράσματα , ακόμα και με τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφού μπροστά υπάρχουν προβλήματα βουνό για τους «Πράσινους» που θέλουν αποφασιστικές κινήσεις για να τα υπερβεί κι όχι συναντήσεις για να λύσουμε τα προσωπικά μας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα