Για γέλια...

21:19 9/9/2016 - Πηγή: Antinews

Μεγάλος ηγέτης ο Αλέξης. Έτσι όπως τον βλέπαμε στην πολύωρη ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της... Βορείου Κορέας, συγγνώμη το κανάλι της ΕΡΤ, αισθανθήκαμε εθνικά υπερήφανοι. Κανένας μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να καλέσει τόσο σημαντικούς ηγέτες στην Αθήνα. Ένας τελειωμένος Πρόεδρος της Γαλλίας, που τον περνά και το... Κομμουνιστικό Κόμμα και που δεν θα είναι καν υποψήφιος. Ο Νίκος Αναστασιάδης

που είναι ανύπαρκτος, ο Ρέντσι ο μοναδικός μη εκλεγμένος ούτε βουλευτής, αλλά είναι πρωθυπουργός, ο Κόστα που πάει τη χώρα του από το κακό στο χειρότερο, ο Μαλτέζος, ένας εκπρόσωπος της Ισπανίας.

Και τι έκαναν όλοι αυτοί στην Αθήνα; Μια τρύπα στο νερό. Ίσως το μόνο καλό που βγήκε είναι ότι έδειξαν σε όλη την Ευρώπη το όμορφο κτίριο του Ζαππείου. Κατά τα λοιπά, απολύτως τίποτε. Κενό, ανοησίες για να περνά η ώρα. Την καλύτερη ατάκα την είπε ο Σόιμπλε: «Όταν οι ηγέτες των σοσιαλιστικών κομμάτων συγκεντρώνονται, τις περισσότερες φορές δεν προκύπτει κάτι έξυπνο», είπε και τους τέλειωσε.

Πραγματικά θα θέλαμε να ξέρουμε πόσο κόστισε η φιέστα αυτή μόνο και μόνο για να βγάλουν ένα κείμενο με τίτλο η «Διακήρυξη των Αθηνών» το οποίο δεν έχει καμιά ουσία. Όχι γιατί είναι η Ευρώπη γερμανική αλλά γιατί όλοι αυτοί που το παίζουν ηγέτες είναι ανυπόληπτοι. Δεν έχουν σχέδιο, δεν έχουν όραμα, απλά παπαγαλίζουν διάφορες αριστερές παπάτζες που ποτέ δεν γίνονται πραγματικότητα.

Μια επικοινωνιακή φούσκα του Τσίπρα ήταν για να δει ο ελληνικός λαός τι πρωθυπουργό έχει. Κι ευτυχώς τον είδε και κατάλαβε ότι με τέτοια κόλπα ούτε η λιτότητα φεύγει, ούτε το στομάχι γεμίζει. Αν θέλει να κάνει κάτι ο πρωθυπουργός γι' αυτό ας δείξει στους άλλους πώς διορίζεις... Καρανίκες στο δημόσιο και πώς κλείνεις κανάλια αφήνοντας χιλιάδες άνεργους.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί πολύ κανείς με τη φιέστα του Ζαππείου. Ήρθαν, απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα, ήπιαν το καφεδάκι τους και αποχώρησαν. Αν κανείς περίμενε (πιστεύουμε ότι περίμεναν κάποιοι τελειωμένοι Συριζαίοι) ότι απόψε, από την Αθήνα κηρύσσεται πόλεμος στη λιτότητα και πεθαίνει η παλιά Ευρώπη, σίγουρα διαψεύστηκε.

Πάντως, αν ο Τσίπρας εννοούσε αυτό που έστησε όταν έλεγε ότι θα αλλάξει την Ευρώπη τότε είμαστε μια χώρα για γέλια. Που πιστεύουμε τέτοιους τύπους, που καθόμαστε και τους ακούμε, που τους τρώμε στα μούτρα να μας λένε πόσο σημαντική πρωτοβουλία είναι.

Έλεος πια με τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Καμιά δουλειά σοβαρή δεν έχετε να κάνετε;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα