Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον μικρό Αλέξη ο Καμμένος;

15:14 9/9/2016 - Πηγή: Antinews

Πίνοντας Earl Gray, πράσινο για τη δίαιτα, σε τσαγιερό βικτωριανού τύπου, ο Πάνος Καμμένος έδωσε σημεία ζωής μιλώντας... μέσω twitter. Εκεί που νομίζαμε ότι έφυγε από τη χώρα με... ελικόπτερο, εκεί που ανησυχούσαμε ότι ο τουρκικός στρατός θα... μπουκάρει στη χώρα αφού δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, να' σου ο στρατηγός Πάνος έκανε την εμφάνισή του μιλώντας ξανά για τον

κουμπάρο Καλογρίτσα.

Αφού ο κουμπάρος πήρε την άδεια και ο υπουργός δεν παραιτήθηκε είπε να κάνει μια δήλωση με την οποία επιμένει ότι είτε καναλάρχης θα είναι είτε εργολάβος. Όμως, πρόκειται για τζάμπα μαγκιά καθώς ούτε νόμος για βασικό μέτοχο υπάρχει, ούτε ο κουμπάρος πήρε την άδεια. Ο γιος Βλαδίμηρος την πήρε και απ' όσο ξέρουμε και ο Μπόμπολας για του εκδότη είναι και ο Πάνος Ψυχάρης γιος του Σταύρου είναι και ο Τζίγκερ γιος του Βαρδινογιάννη είναι, αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Εκεί, όμως, που τα... έσπασε και προκάλεσε αίσθηση ήταν η εκτίμησή του ότι δεν έχει τα 50 τόσα εκατομμύρια ο κουμπάρος του. Ότι δεν είναι τόσο... πλούσιος «η Χρήστους για να πάρ κανάλ».

Προφανώς ως... εξ αγχιστείας μέλος της οικογένειας ξέρει τα περιουσιακά του κουμπάρου εκ Καρδίτσας. Κι αυτό δημιουργεί μείζον θέμα για την κυβέρνηση. Δηλαδή ο κ. Καμμένος κατηγορεί το «πουλέν» του Τσίπρα και του Παππά ως... αεριτζή. Ότι δηλαδή χτύπησε μια άδεια χωρίς να έχει τα λεφτά και τώρα παρακαλάει τους παλιούς διαπλεκόμενους μιντιάρχες για να του δώσουν κανένα εκατομμύριο να τα βγάλει πέρα.

Αν είναι έτσι τότε υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Αναρωτιόμαστε, ωστόσο, μήπως ο υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης στο καράβι που βουλιάζει, εγκαταλείπει το ταξίδι.

Μήπως είναι δηλαδή ένα από τα «ποντίκια» που γράφαμε πριν μερικές ημέρες τα οποία βλέπουν ότι τελειώνει το αριστερό παραμύθι και παίρνουν τις αποστάσεις τους.

Μήπως ο κ. Καμμένος ετοιμάζει καμιά ηρωϊκή έξοδο είτε βάζοντας μπροστά το θέμα των περικοπών στους ένστολους είτε την υπόθεση με τις άδειες και τον Καλογρίτσα;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τους ΑΝΕΛ να πηδάνε από το πλοίο και τον Τσίπρα να αναζητά άλλο... Μούτσο που μπορεί να λέγεται... μπάρμπα Βασίλης.

Έτσι, ο Καμμένος θα το παίζει ήρωας, παρ' ότι κατάπιε μνημόνια, περικοπές, προσβολές, Μακεδονίες, προσφυγικά, γάμους ομοφυλοφίλων και άλλα «δεξιά» πράγματα. Ίσως να είναι και η μόνη περίπτωση να διασωθεί πολιτικά. Να εγκαταλείψει τον «μικρό Αλέξη».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα