Γελάει ο κόσμος της ΝΔ μαζί σας

Τα λαθρόβια έντυπα της πληρωμένης δημοσιογραφίας ξαναχτυπούν. Παλιά τους τέχνη κόσκινο να επιχειρούν να «εξαγοράσουν» συνειδήσεις και να επηρεάσουν καταστάσεις. Έχουν την εντύπωση ότι τους διαβάζει και κυρίως τους πιστεύει κανείς;

Δημοσκόπηση λοιπόν που δημοσιεύουν αναφέρει ότι ο Μεϊμαράκης στη βάση της ΝΔ προηγείται του Τζιτζικώστα 27 μονάδες διαφορά. Συγκεκριμένα, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Μεϊμαράκης 48%

Τζιτζικώστας 21%

Μητσοτάκης 18%

Γεωργιάδης 8%.

Στο σύνολο των ερωτηθέντων, δηλαδή μεταξύ των υπόλοιπων κομμάτων, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει

οριακό προβάδισμα 3% (31%-28%), ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 14% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 6%.

Δηλαδή οι Νεοδημοκράτες ψηφίζουν μουστάκια και οι υπόλοιποι Έλληνες ψηφίζουν τον Τζιτζικώστα. Τι να πει κανείς για την αξιοπιστία και του γκάλοπ και της εφημερίδας που το δημοσιεύει. Μια ματιά να ρίξει κανείς στον κόσμο και να αφουγκραστεί τι λέει ο Νεοδημοκράτης θα καταλάβαινε γιατί πρόκειται για μια έρευνα που σκοπό έχει να αναστήσει έναν πολιτικό παλαιάς κοπής που, αν παρ’ ελπίδα εκλεγεί αρχηγός, το μόνο που θα καταφέρει είναι να συρρικνώσει τη ΝΔ.

Η εφημερίδα κάνει και κριτική στον Σαμαρά βεβαίως λέγοντας ότι παίζει υπόγειο ρόλο ενώ συνεχίζει με φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού που τον «δείχνει» ως τον υπαίτιο που «σκότωσε» τον ΟΠΑΠ, όπως υποστηρίζει και χάθηκαν τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Οι καλοταϊσμένοι λαδοπόντικες που συνεχίζουν να παίζουν τους τιμητές των πάντων και θέλουν να γίνουν η «φωνή» τη Νέας Δημοκρατίας κάποτε πρέπει να σιωπήσουν. Γιατί τα κάνουν όλα αυτά άραγε; Φιλοδοξούν να πάρουν κάποιο «πακέτο»; Εκβιάζουν για κανένα ψιλικοκό; Δεν τους κάνει τα χατίρια ο ΟΠΑΠ να τους δώσει λεφτά να λιγδώσει το αντεράκι τους; Ενοχλούνται γιατί δεν μπορούν ανεξέλεγκτα να στήνουν διάφορα παιχνίδια;

Όπως και να ’χει πρόκειται μάλλον περί μιας ακόμη αποτυχημένης προσπάθειας της «συμμορίας» των μετρίων να γίνουν κάποιοι. Σύντομα, πολύ σύντομα θα τους ξεβράσει το νερό. Φοβούνται άλλωστε να έρθουν νέοι άνθρωποι γιατί θα οδηγηθούν και οι ίδιοι στο περιθώριο. Τον Μεϊμαράκη θέλουν για να τον έχουν του χεριού τους. Δεν θα τους περάσει. Ο κόσμος της ΝΔ θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με θρασίμια του συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα