Έρχεται ο Ρανιέρι μετά το Μουντιάλ

15:55 6/6/2014 - Πηγή: Antinews

Στο συρτάρι μέχρι να τελειώσει η Εθνική μας ομάδα τις υποχρεώσεις της στο μουντιάλ της Βραζιλίας κρατούν στην ΕΠΟ το όνομα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος.

Το όνομα αυτού ωστόσο έχει διαρρεύσει και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν είναι άλλο από εκείνο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός κόουτς έλυσε την συνεργασία του με την Μονακό πριν λίγες μέρες (παρεμπιπτόντως αναλαμβάνει ο γνωστός από την σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό

Λεονάρντο Ζαρντίμ) και έχει δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργο Σαρρή

Ωστόσο προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στους κόλπους της Εθνικής μας ,που αύριο θα πετάξει για Βραζιλία μετά το τελευταίο φιλικό στις 3 τα ξημερώματα με τη Βολιβία, αποφασίστηκε η ανακοίνωση να γίνει αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στα γήπεδα του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτό άλλωστε λέει ουσιαστικά και η ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με τον χρόνο που θα ανακοινωθεί κι επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο 62χρονος προπονητής που γεννήθηκε στη Ρώμη έχει περάσει από πάγκους μεγάλων συλλόγων όπως της Τσέλσι , της Βαλένθια , της Πάρμα , της Γιουβέντους, της Ρόμα , της Ίντερ και της Μονακό που ήταν και ο τελευταίος του σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα