Διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ η «Αγ.Σοφιά»

21:46 5/6/2014 - Πηγή: Antinews

Με πύργο της Βαβέλ μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ . Η «Αγια Σοφιά» φαίνεται ότι έχει διχάσει για τα καλά του κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που συνεχίζει να τοποθετείται με διγλωσσία και στο τέλος να μην βγάζει κανείς συμπέρασμα ποια είναι η πραγματική του θέση.

Από την μία το τμήμα αθλητισμού του κόμματος που έχει ζητήσει να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις προκειμένου να ψηφίσουν τη ρύθμιση άποψη στην οποία στοιχίζεται και

η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κι από την άλλη ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος ο οποίος πριν καν αναλάβει επίσημα τον Δήμο εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις στην κατασκευή του γηπέδου με αυτά τα σχέδια που έχουν κατατεθεί.

Διαφωνίες υπάρχουν και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Βαγγέλη Αποστόλου να εκφράζει τις περισσότερες και εντονότερες από αυτές ενώ την εμφάνισή τους έκαναν ξανά , συνεπικουρούμενοι από τη στάση του νέου δημάρχου και οι Οικολόγοι Πράσινοι που αποφάσισαν να υπερασπιστούν του ξεχασμένο...άλσος της περιοχής . Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τίθενται εναντίoν της κατασκευής του στη Ν. Φιλαδέλφεια και θεωρούν ότι « μια ευρωπαϊκή ομάδα όπως η ΑΕΚ χρειάζεται και ευρωπαϊκά κριτήρια για το γήπεδό της, που έχει σαφώς υπερτοπικό και όχι συνοικιακό χαρακτήρα».

Κι όλα αυτά την ώρα που η Βουλή κατέβασε ρολά και αναμένεται να ξανανοίξει σε περίπου δυο εβδομάδες προκειμένου να ψηφιστεί η ρύθμιση από την Ολομέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα