Επιστολή της Forthnet στο Antinews

Προς: Αρχισυντάκτη antinews.gr

Συντάκτη «factorx»

Κάντζα, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σε σημερινή ανάρτηση στο site σας, antinews.gr, με τίτλο «οι κόντρες της διαπλοκής συνεχίζονται στο ποδόσφαιρο», αναφέρεστε στην εταιρεία μας και αφήνετε να εννοηθεί ότι συμμετέχει σε σενάρια «διαπλοκής».

Συγκεκριμένα,

αναφέρετε: «Και στον ίδιο χώρο, χαμός γίνεται από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γ. Αλαφούζο ο οποίος έχει έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τη Nova η οποία φημολογείται ότι «παίζει» με Ολυμπιακό και η Forthnet μάλιστα χρηματοδοτεί όλες τις ακαδημίες της πειραϊκής ομάδας. Ενώ ο Σκάι φημολογείται ότι συνδέεται με την τηλεόραση του ΟΤΕ που έχει ξεπεράσει τις 200.000 συνδρομές».

Για τη δική σας ενημέρωση αλλά και των αναγνωστών της ιστοσελίδας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αντιδικία που έχει η εταιρεία μας με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει σε ανακοινώσεις μας, δεν έχει καμία απολύτως προέκταση με την ομάδα και πολύ περισσότερο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρόκειται καθαρά για την προστασία του προϊόντος το οποίο παράγουμε και για το οποίο η εταιρεία μας δαπανά πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τις αιχμές που αφήνετε αναφερόμενοι σε «φήμες» ότι η εταιρεία μας παίζει με συγκεκριμένες ΠΑΕ, θεωρούμε ότι η εικοσαετής αρωγή μας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, η πολύπλευρη συνεργασία μας με όλες τις ομάδες καθώς και η απόλυτα ισόνομη, ισότιμη και ουδέτερη στάση μας όλα αυτά τα χρόνια, προς όλες τις ομάδες, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Η Nova όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει για την καλύτερη προβολή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συμβάλλοντας ενεργά στην αναβάθμισή του. Άλλωστε, η στάση μας επιβραβεύεται καθημερινά από εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές, φέρνοντας τα κανάλια Novasports στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν, να προβείτε σε όλες εκείνες τις ενέργειες προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με τιμή,

Γρηγόρης Κατσογιάννης

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Forthnet

Keywords
Τυχαία Θέματα