Έδωσε λύση ο Σαμαράς στις Ομοσπονδίες

Βαθιά ανακούφιση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό προσέφερε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός μετά την έξοδο στις διεθνείς αγορές επιφύλασσε ακόμη ένα καλό νέο αυτή τη φορά προς τις αθλητικές ομοσπονδίες.

Κατά την συνάντηση που είχε στο Μαξίμου το πρωί της Πέμπτης με τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού που δούλεψε γι' αυτή την επαφή δεσμεύτηκε ότι το αρχικό ποσό των κρατικών επιχορηγήσεων για το 2014 που ήταν

12 εκ ευρώ θα αυξηθεί και θα φτάσει ουσιαστικά στα περσινά επίπεδα όταν οι ομοσπονδίες είχαν μοιραστεί περίπου 21 εκ ευρώ.

Η συνάντηση δεν κράτησε πολύ ωστόσο τα αποτελέσματά της ήταν αυτά που περίμεναν όλες οι Ομοσπονδίες προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν σε ικανοποιητικό βαθμό. Μάλιστα με τα καλά νέα ανά χείρας ο Σπύρος Καπράλος θα συναντούσε νωρίς το απόγευμα τους προέδρους των αθλητικών Ομοσπονδιών για να τους ενημερώσει πάνω στην επίσκεψη στον πρωθυπουργό.

Όπως έγινε γνωστό η ανακοίνωση του τελικού ποσού το οποίο θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα 12 εκ θα γίνει μετά τις γιορτές όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη αλλά και θα έχουν προχωρήσει ορισμένες προτάσεις που έχουν καταθέσει από κοινού οι ομοσπονδίες μέσω της ΕΟΕ στον υφυπουργό.

Αναφορικά με την αποχή που έχουν ανακοινώσει να προχωρήσουν όλες οι ομοσπονδίες για αυτό το σαββατοκύριακο λόγω της μη ύπαρξης εξελίξεων το τελευταίο διάστημα όπως όλα δείχνουν θα ματαιωθεί ως δείγμα καλής θέλησης στην πρόθεση του πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα