Μπιέλσα δαγκωτό προτείνει ο Ρότσα για Εθνική

Θερμός υποστηρικτής , μέχρις παρεξηγήσεως , της επιλογής Μπιέλσα για τον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χουάν Ρότσα.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του και προέτρεψε την ΕΠΟ να προλάβει να τον κλείσει πριν καταλήξει στην Μαρσέιγ με την οποία συζητάει εδώ και λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά ο Ρότσα τόνισε «Ο Μπιέλσα

λατρεύει την Ελλάδα. Ξέρει έναν – έναν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ κοντά. Ο ίδιος θέλει να έρθει. Με τη Μαρσέιγ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη και αυτό ίσως γιατί περιμένει ακόμη μία κίνηση από την ΕΠΟ. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να με ακούν τώρα που μιλάω. Δεν πρέπει να τη χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Όταν με ρώτησαν από την Ομοσπονδία αν μπορούμε να πείσουμε αυτόν τον άνθρωπο να έρθει τους είπα ότι αν αυτό γίνει θα είναι το αφεντικό. Δεν θα υπάρχει άλλος. Θα δουλέψει για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξαναλέω δεν είναι αργά. Μην χάσουμε την ευκαιρία. Δεν θα είναι απλά πολυτέλεια, αλλά αλλαγή τεράστια στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο 55χρονος τεχνικός την σεζόν 2011-13 δούλεψε στην Ατλέτικο Μπιλμπάο ενώ έχει χρίσει Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αργεντινής την περίοδο 1998-2004 και της Εθνικής ομάδας της Χιλής την περίοδο 2007-2011.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα