Ο Ζορρό της Θεσσαλονίκης...έρχεται να μας σώσει

Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε, αλλά έχουμε νέο κόμμα με αρχηγό τον υπόδικο Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ένας ακόμη σωτήρας που χρησιμοποιεί το όνομα της… ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης) για να κατέβει στις εκλογές.

Ένα ακόμη λαϊκίστικο κόμμα σαν κι αυτά του σωρού, που όμως τα βρίσκουμε και μέσα στη Βουλή. Ψεκασμένοι,

Πολύδωρες, Ζώηδες, τώρα και ο Ψωμιάδης ανακοίνωσε το κόμμα του, αφού πρώτα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σαμαρά. «Με τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούν σήμερα δεν έχω καμιά σχέση» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε ότι λυπάται που βοήθησε στις βουλευτικές εκλογές.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Σαμαρά, μιας και παρέδωσε, με εντολή των πρεσβειών, το Δήμο Θεσσαλονίκης στο σημερινό δήμαρχο. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να διαλύσουν τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι δεν του φέρθηκε «αντρίκια» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ, αλλά όχι με τη σημερινή ηγεσία.

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «δεν το παίζει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει ρόλο Ναπολέοντος».

Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι «είναι μια χαρά», αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «φοβικό» κι «επικίνδυνο» κόμμα.

Ανάλογα με το πώς θα πάει το νέο κόμμα στις ευρωεκλογές θα εξετάσει και το ενδεχόμενο να κατέβει και στις εθνικές εκλογές, είπε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε πως συζητάει την πιθανότητα με μικρά κόμματα από τον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Κατήγγειλε τα «μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών», όπως τα ονόμασε, για την απουσία τους από την παρουσίαση του νέου κόμματος και σημείωσε: «Μπορεί να μην είμαστε το Ποτάμι, αλλά είμαστε η ΠΑΤΡΙΔΑ».

Στο σήμα του κόμματός του υπάρχουν δύο φωτογραφίες, του Π. Ψωμιάδη και του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Γι' αυτή τη δεύτερη φωτογραφία εξήγησε ότι την έβαλε επειδή θα αγωνιστεί για την Ευρώπη που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

«Ελεύθερος γεννήθηκα, ελεύθερος θα πεθάνω. Δεν θα με φιμώσει κανείς. Μόνον όταν μου κλείσουν τα μάτια» είπε ο κ. Ψωμιάδης.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, που το πάει ο Ψωμιάδης. Ο Ζορρό της Θεσσαλονίκης που πάτησε πάνω στον άκρατο λαϊκισμό του, στα… κανάλια των Αθηνών που πάντα τον αγκάλιαζαν.

Μια χαρά είναι ο Τσίπρας, μας λέει ο κ. Ψωμιάδης. Και γιατί να μην είναι μια χαρά; Της ίδιας συνομοταξίας του πιο άθλιου λαϊκισμού που έφερε τη χώρα στο κακό της το χάλι ανήκουν και οι δύο.

Βεβαίως ο πρώην νομάρχης ξέχασε να μας πει γιατί είναι υπόδικος, γιατί τον έδιωξαν κακήν κακώς από την Περιφέρεια, μαζί με τον αδερφό του, γιατί έσπαγε τις συμβάσεις σε 45 χιλιάδες τη μία προκειμένου να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Όσο για την επίθεση στον Σαμαρά και για τα «σκουπίδια» που είπε ότι υπάρχουν στη ΝΔ, να του θυμίσουμε ότι ικέτευε να τον σώσουν όταν έσκασε το θέμα με τα σβησμένα πρόστιμα στους φίλους; Να του θυμίσουμε ότι παρακαλούσε τον Σαμαρά μέχρι πριν από ένα μήνα να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο διότι προφανώς η ευρω-ασυλία θα τον έσωζε από περιπέτειες; Τα ξέχασε όλα αυτά και τώρα είναι σκουπίδια;

Και πώς τολμά να χρησιμοποιεί το όνομα του Κ. Καραμανλή και να λέει ότι θα πολεμήσει για την Ευρώπη όταν δε γνωρίζει ούτε καν αγγλικά;

Κάτι τέτοιες πρακτικές και κάτι τέτοια πρόσωπα μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μπανανία.

Λίγη σοβαρότητα και λίγη ταπεινοφροσύνη δε βλάπτει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα