Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά για ΔΟΛ και Πήγασο

21:24 6/2/2013 - Πηγή: Antinews

Το λαϊκό γνωμικό «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» επιβεβαιώνουν ΔΟΛ και Πήγασος με τις ανακοινώσεις τους ότι δεν συγχωνεύονται διαψεύδοντας για πρώτη φορά στα ιστορικά τους χρονικά δημοσιεύματα και μάλιστα του Διαδικτύου. Στην πραγματικότητα έχουν γίνει τουλάχιστον 3 συναντήσεις το 2013 και μάλιστα παρόντων των νομικών συμβούλων και οικονομικών διευθυντών των δύο συγκροτημάτων. Η υπόθεση κολλάει σε αρκετές παραμέτρους μεταξύ των οποίων και στον νόμο για τη Συγκέντρωση του Θ.Ρουσόπουλου, ενώ ζήτημα παραμένει τι θα απομείνει

μετά και τυχόν εξαγορά του ενός από τον άλλον.

Το κυριότερο: Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο της εξαγοράς μιας και ούτε ο Στ.Ψυχάρης μπορεί να εξαγοράσει τον υπερδανεισμένο Πήγασο (140 εκατ. ευρώ) ούτε και η οικογένεια Μπόμπολα έχει θεωρητικά (πρακτικά την έχει) τη δυνατότητα αυτή.

Οποίος θυμάται προ ενός έτους ένα δημοσίευμα που προανήγγειλε τσουνάμι απολύσεων στον Τύπο και τα Μέσα γενικότερα, θα καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής πίσω από το άρθρο – αίνιγμα του διευθυντή της εφημερίδας «Βήμα», Αντώνη Καρακούση ο οποίος κάνει εκτενή αναφορά στις συνθήκες που επικρατούν στον τραπεζικό τομέα σε συνδυασμό με την κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα και μιλά για επερχόμενο κύμα συγχωνεύσεων που θα λειτουργήσει ωφέλιμα στην ελληνική οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα