«Χτύπα, χτύπα σαν γυναίκα»

Όπως όλοι έχουμε δει, η διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου έχει σπάσει τα... ταμεία. Όλοι ασχολούνται μ' αυτήν, γελάνε, κλαίνε από τα γέλια, συζητούν το πόσο... trash μπορεί να γίνει μια διαφήμιση και βεβαίως η εταιρεία τρίβει τα χέρια της. Μια ακόμη χρονιά ακούγεται το όνομά της και η διαφήμιση κέρδισε το στοίχημα.

Η ατάκα που έμεινε στην ιστορία είναι το «Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας» που λέει η Lady

και γελάει το πανελλήνιο. Είναι η φράση της χρονιάς η οποία αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Τη θεώρησαν σεξιστική και απαίτησαν να αποσυρθεί γιατί λέει ότι είναι επικίνδυνη και παρουσιάζει εγκληματικές συμπεριφορές ως «κανονικότητα» ή «επικοινωνία».

Απ' ότι μαθαίνουμε η διαφήμιση θα συνεχιστεί αλλά θα κοπεί η φράση που «ερέθισε» τη Γενική Γραμματεία. Να φανταστούμε ότι στελεχώνεται από κάποιες Συριζαίες, που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους και ασχολούνται με μια ανόητη διαφήμιση που προκαλεί γέλιο. Και να φανταστούμε ότι δεν θα τους πείραζε αν έβγαινε ένα νέο σποτάκι που θα μιλάει ο άνδρας και θα λέει στην Lady. «Χτύπα, χτύπα σαν γυναίκα».

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, τρεις στους 10 άνδρες κακοποιούνται σωματικά από τις γυναίκες τους στην Ελλάδα. Ελπίζουμε λοιπόν οι Συριζαίες που δεν έχουν με τίποτε άλλο να ασχοληθούν, να στηρίξουν τους δοκιμαζόμενους άνδρες αυτού του τόπου.

Βρε δε ντρέπεστε λέμε. Δεν ντρέπεστε να τρώτε τα λεφτά του ελληνικού λαού για να ασχολείστε με ανοησίες; Γι' αυτό σας πληρώνουν; Και τι ανάγκη έχει άραγε η Ελλάδα της κρίσης από μια γενική γραμματεία που ασχολείται με την Άντζελα; Ή μήπως να φτιάξουμε και μια άλλη γραμματεία για την ισότητα των... αγελάδων που κακοποιούνται στις διαφημίσεις. Ή των σκύλων που τρώνε σκυλοτροφές ενώ δεν πεινάνε;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα