Από τη μια στηρίζει τον Μαδούρο και τους μπαχαλάκηδες κι από την άλλη το παίζει φίλος των επενδύσεων

13:04 4/9/2017 - Πηγή: Antinews

Μετά τα φούμαρα που πούλησε στον Παπαστράτο ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σήμερα στηνApivitaνα μας πουλήσει και φρου φρου κι αρώματα. Η στρατηγική που ακολουθεί και που σχεδίασαν οι επικοινωνιολόγοι του είναι επισκέψεις σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και σε νεοφυείς εταιρείες που κάνουν «γκελ» στους νέους.

Θέλει να δώσει το προφίλ του ανοικτού στις επενδύσεις αριστερού, του προστάτη των Ελλήνων επιχειρηματιών και του… εξολοθρευτή της ανεργίας. Βεβαίως, ξεχνά πριν πάει να

κόψει και καμιά μονάδα από τους συντελεστές φόρου που ο ίδιος αύξησε.

Ξεχνά επίσης να ρωτήσει τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους πόσο τους κόστισε η περήφανη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Και ξεχνά να ρωτήσει αν η μείωση της ανεργίας είναι αποτέλεσμα της κυριαρχίας των ευέλικτων μορφών εργασίας, δηλαδή των mini jobs των 300 ευρώ.

Τον ακούσαμε, για ακόμη μία φορά, να μας μιλά για επενδύσεις, ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, να εκθειάζει τους επιχειρηματίες για τη δουλειά που κάνουν, να επαναλαμβάνει αυτές τις κοινότυπες αριστερές παπάτζες για δίκαιη ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, την ίδια στιγμή που πρόκειται για τον μεγαλύτερο εχθρό των επενδύσεων. Από το Ελληνικό, την Κασσιώπη, τον Χρυσό μέχρι κάθε προσπάθεια που έχει γίνει για να έρθουν επενδυτές, Έλληνες και ξένοι, στη χώρα μας.

Όσο όμως ο Τσίπρας θα χαριεντίζεται με τους επιχειρηματίες και θα τους ταΐζει σανό, στις Βρυξέλλες ξεκινά ο νέος Γολγοθάς της αξιολόγησης. Το δίδυμο της συμφοράς, Τσακαλώτος και Χουλιαράκης συναντώνται με τον Μοσκοβισί, θα γίνει καιEWGενώ επιστρέφουν σύντομα και τα τεχνικά κλιμάκια. Η τρίτη αξιολόγηση είναι προ των πυλών κι όπως έχουμε δει με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κλείσει. Κι όταν κλείσει δεν ξέρεις πόσο βαρύς θα είναι ο λογαριασμός.

Όχι μόνο για τους απλούς πολίτες αλλά και για τους επιχειρηματίες τους οποίους συναντά ο Τσίπρας και θα προσπαθήσει να τους αποκοιμίσει. Ωραίες οι φιέστες και τα επικοινωνιακά τερτίπια αλλά η ουσία είναι τι θα έλθει μετά που θα φύγει ο πρωθυπουργός. Τα αριστερά… μπιλιετάκια της εφορίας και των εισφορών τσακίζουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και τα μνημόνια που υπογράφονται στέλνουν όλο και πιο πίσω την Ελλάδα.

Ας μην χαζολογάμε λοιπόν με τον πρωθυπουργό που από τη μια στηρίζει τον Μαδούρο και τους μπαχαλάκηδες κι από την άλλη το παίζει φίλος των επενδύσεων. Συνέχεια των ψεμάτων που λέει είναι και οι επισκέψεις που κάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα