Άλλο μέγεθος για one night stand, άλλο για σχέση…

Στο αιώνιο ερώτημα, αν τελικά το μέγεθος έχει σημασία, έρχεται να απαντήσει μια νέα έρευνα. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 41 γυναίκες, οι οποίες είδαν και κράτησαν τεχνητά ανδρικά μόρια εκτυπωμένα σε 3D εκτυπωτή. Τα «μοντέλα» ήταν μπλε και το μήκος τους κυμαινόταν από 4 ίντσες (10,16 εκατ.) μήκος και 2,5 διάμετρο (6,35 εκατ), έως 8,5 ίντσες μήκος (21,59 εκατ.) και 7 διάμετρο (17,78). Στη συνέχεια τους ζήτησαν να επιλέξουν από έναν κάδο με 33 τεχνητά ανδρικά μόρια αυτό

που θα ήθελαν για έναν εραστή της μιας βραδιάς και αυτό που θα ήθελαν για μια μόνιμη σχέση. Για τα one night stand επέλεξαν αυτά που είχαν μεγαλύτερη περιφέρεια κατά μέσο όρο, σε σχέση με αυτά που θα ήθελαν για μία μακροχρόνια σχέση. Στο μήκος πάντως συμφώνησαν όλες, πως οι 6,5 ίντσες είναι ιδανικές.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για τη σχέση της μίας βραδιάς οι γυναίκες θεωρούν πως το «μέγεθος» έχει σημασία, καθώς το μεγάλο πέος είναι πιο ελκυστικό και επιθυμητό. Παρόλα αυτά η ερευνητική ομάδα βρήκε ότι οι γυναίκες μάλλον δεν μπορούν να υπολογίσουν σωστά τα μεγέθη και συχνά τα υπερεκτιμούν. Η Shannon Leung, τελειόφοιτη της Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας τον προηγούμενο μήνα σε συνέδριο της Ένωσης Ψυχολογικών Επιστημών στο Σαν Φρανσίσκο.

Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί τελευταία για το μείζον αυτό θέμα, με ανάμεικτα αποτελέσματα. Η εν λόγω μελέτη πάντως είχε και δεύτερο μέρος. Σε αυτό, έδωσαν τεχνητά μόρια σε γυναίκες για 30 δευτερόλεπτα, για να τα περιεργαστούν. Στη συνέχεια τούς ζητήθηκε να μαζέψουν το ίδιο αντικείμενο από ένα κάδο που περιείχε 33 τεχνητά μόρια, δέκα λεπτά αργότερα. Όπως αποδείχθηκε, οι κυρίες είχαν την τάση να έχουν υπερεκτιμήσει το μέγεθος του πέους που περιεργάστηκαν λίγο πριν. «Οι άνδρες που θεωρούν ότι πρέπει να κάνουν επέμβαση για επιμήκυνση, μάλλον θα πρέπει να το αφήσουν, καθώς οι γυναίκες τείνουν να υπερεκτιμούν το μέγεθος που βλέπουν», δήλωσε η Leung.

http://www.huffingtonpost.com/2014/06/09/penis-size-one-night-stands_n_5470814.html

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα