"Μαρσάρει" αδιάφορα με Χόντα η Ιαπωνία

Με ...Χόντα στη μηχανή τους οι Ιάπωνες δηλώνουν έτοιμοι να περάσουν στην δεύτερη φάση του Μουντιάλ αδιαφορώντας για την Ελλάδα που βρίσκεται στον ίδιο Όμιλο.

Όπως δήλωσε το μεγάλο αστέρι της Ιαπωνικής ομάδας σε εφημερίδα της πατρίδας του «Αρχικά, μπορούμε 100% να προκριθούμε από τον Όμιλό μας. Στη συνέχεια, τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Είμαστε αρκετά καλοί, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουν στα προημιτελικά. Όμως θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε τα βασικά και να δώσουμε το 100%

των δυνατοτήτων μας. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, αν θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά. Από εκεί μπορούμε να κάνουμε τα όσα θεωρούνται θαύματα, πραγματικότητα».

Ο παίκτης της Μίλαν , που δεν μπήκε καν στον κόπο να αναφερθεί στις αντιπάλους της Ιαπωνίας, δείχνει ουσιαστικό το δρόμο στους συμπαίκτες του που μάλλον δεν πιστεύουν και πολύ στην πρόκριση.

«Δε μιλάω ιδεαλιστικά, είμαι αρκετά ρεαλιστής. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά τις προηγούμενες ημέρες. Ή πιστεύεις σε θαύματα ή προσπαθείς να τα κάνεις πραγματικότητα. Αν απλά πιστεύαμε σε θαύματα, τότε θα ήταν δύσκολο να προκριθούμε από τον όμιλό μας».

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει τους Ιάπωνες τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00) στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει στη Βραζιλία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα