Άγγελος ο...εκσυγχρονιστής του ΠΑΟΚ

Φουριόζος επιστρέφει ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ και τα αλλάζει όλα. Ο 61χρονος τεχνικός δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που φόρεσε τη μαυρόασπρη φόρμα δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του.

Έχοντας πάρει τα κλειδιά της ομάδας από τον Ιβάν Σαββίδη ετοιμάζεται ουσιαστικά να χτίσει από την αρχή τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 15 παίκτες θα δουν την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα και άλλοι τόσοι περίπου θα κληθούν

να ζήσουν την εμπειρία στα φτερά του Δικέφαλου της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο κόσμος του ΠΑΟΚ πανηγύριζε στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Άγγελου Αναστασιάδη. Τα χρόνια πέρασαν , το ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει πολύ και δεν φτάνει , για τους περισσότερους , η βοήθεια της Παναγιάς για να κατακτήσει μια ομάδα τους στόχους της.

Οι εποχές επιτάσσουν προσαρμογή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και είναι αρκετοί εκείνοι που διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για το αν ο Άγγελος Αναστασιάδης μπορεί να αποδειχθεί ο μεγάλος εκσυγχρονιστής του νέου ΠΑΟΚ.

Κυριακή κοντά γιορτή. Ο Δικέφαλος ετοιμάζει τα πρώτα «χτυπήματα» στο μεταγραφικό παζάρι κι εκεί θα έχουμε τα πρώτα δείγματα για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται ο ...φύλακας Άγγελός του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα