«Mπάτε σκύλοι αλέστε»

19:20 4/3/2016 - Πηγή: Antinews

Ανεξαρτήτως από το αν θα βγει «εθνική ενότητα» και άλλα «ροζ άλογα» από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αν οι ξένοι άκουγαν για πιο πράγμα τσακώνονται οι πολιτικοί αρχηγοί θα γελούσαν για μήνες. Με ευθύνη βεβαίως του πρωθυπουργού ο οποίος έχει τα γνωστά αριστερά του κολλήματα» παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή που να μην την έχει πατήσει και να μην έχει πάει στα... τέσσερα σε όλα τα μείζονα θέματα.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν αντιδρά στο να γίνεται διαχωρισμός των μεταναστών με τους πρόσφυγες. Δεν το αντέχει

αυτό η αριστερή κυβέρνηση. Είναι θέμα... ανθρωπισμού να μην υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός που ζητά η ΝΔ.

Δηλαδή με απλά λόγια, σα να μην συμβαίνει τίποτε, σα να μην έχουν έρθει χιλιάδες ξένοι και να μην έχει μετατραπεί η χώρα σε απέραντο Γκουαντάναμο, ο Τσίπρας επιμένει να αφήνει τη χώρα αφύλακτη. Δίνει σήμα σε όλους τους αλλοδαπούς ότι η Ελλάδα τους υποδέχεται όλους. Και πρόσφυγες που έχουν φύγει από χώρες πολέμου και μετανάστες που βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο. Το «μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε» επανέρχεται με μεγαλύτερη ένταση. Διότι με το να μην είναι ικανό το ελληνικό κράτος να διαχωρίζει πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες ουσιαστικά τους κλείνει το μάτι να έρθουν στην Ελλάδα, να φάνε, να πιούνε, να μείνουν σε κάποιο hot spot και ποιος ξέρει, μπορεί να βρουν και κάποιο τρόπο να φύγουν για άλλες πολιτείες.

Η πλήρης ανικανότητα έστω και για μια στοιχειώδη καταγραφή και ταυτοποίηση είναι γνωστή εδώ και μήνες. Ο πρωθυπουργός απλά δεν θέλει για λόγους του... αριστερού του ανθρωπισμού να κάνει δύο σοβαρές κινήσεις, να περιορίσει τις ροές, να στείλει μήνυμα στις χώρες από τις οποίες προέρχονται ότι η Ελλάδα δεν είναι παράδεισος. Είδατε τι έκανε η Αυστρία; Πήγε στο Αφγανιστάν κι έστησε ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια με την οποία λέει στους Αφγανούς να μην πάνε στην Αυστρία γιατί δεν θα τους χορηγήσει άσυλο, γιατί δεν θα βρουν δουλειές, γιατί θα απελαθούν άμεσα ή θα φυλακιστούν σε κάποιο στρατόπεδο. Τους αποτρέπει πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Εδώ η κυβέρνηση τι κάνει; Τους κάλεσε να έρθουν, συνεχίζουν αυτοί να μπαίνουν και τώρα που έκλεισαν τα σύνορα μας μένουν αμανάτι.

Αυτή είναι η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα