Και στο βολεϊ βρηκε τον πελατη του ολυμπιακοσ!

17:49 4/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ 3-2 ΑΠΟ 0-2 ΚΑΙ 21-24 ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ!
Με μια ακόμα τρομερή ανατροπή ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά φέτος και πήρε θέση στο τελικό του...
κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ απέναντι στην τρομερή Κηφισιά που κέρδισε
τον Παναθηναίκό. Απίστευτη ανατροπή για τους ερυθρόλευκους που κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 3-2 ενώ έχαναν με 2-0 σετ και 24-21 στο τρίτο σετ! Δεν έχει φανέλα σε αυτά τα σπορ ο ΠΑΟΚ αλλά κανένας δεν περίμενε τέτοια ανατροπή. Με την πρόκριση... στο χέρι έμειναν οι Θεσσαλονικείς που μπορεί να πήραν το νταμπλ πέρσι, δεν έχουν όμως ιστορία και φανέλα ούτε και σε αυτό το σπορ. Πελάτες του Ολυμπιακού και πάλι. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 σετ, έφτασε σε τρία ματς μπολ στο 24-21 του τρίτου σετ, αλλά και πάλι βρήκε απέναντι του τον Σουλτανόπουλο. Ο κεντρικός του Ολυμπιακού χάλασε την υποδοχή του "δικεφαλλου του Βορρά" και οι συμπαίκτες του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο φτάνοντας στην ανατροπή με 26-24.
Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Καλμαζίδη έδειχναν να έχουν αδειάσει ψυχολογικά. Αντίθετα, εκείνοι του Πιάτσα, οι οποίοι ήταν σε κακή μέρα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή με 3-2 σετ. Καθοριστικές στην εξέλιξη του αγώνα οι αλλαγές του Ιταλού τεχνικού που όταν ηρέμησε έριξε στο ματς τους Στιβαχτή και Τσουκ οι οποίοι άλλαξαν την εικόνα του αγώνα.
Αντίθετα, ο Γιάννης Καλμαζίδης θα πρέπει να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του μέχρι το 24-21 του τρίτου σετ. Στη συνέχεια όμως όλα θύμισαν το Φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό.
Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής (18.00) σε μια επανάληψη του τελικού του 2014 που είχε γίνει στην Καλαμάτα με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν τότε το Κύπελλο επικρατώντας με 3-1 σετ.
Keywords
Τυχαία Θέματα