Aρραβωνιάστηκε o Μπερλουσκόνι…

Η ώρα η καλή, που λένε. Μπορεί να λενε διάφορα για τον Καβαλιάρε, αλλά αυτός, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τις αυστηρές αρχές του, θα το πάρει το κορίτσι. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να ξανανοικοκυρευτεί στα 76 του, την 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, που τον κάνει να νιώθει «λιγότερο μόνος».

«Επιτέλους, νιώθω λιγότερο μόνος. Είμαι αρραβωνιασμένος, είναι επίσημο, με μια Ναπολιτάνα. Είναι 27 χρονών, είναι μια κοπέλα με σταθερές αρχές, όμορφη εξωτερικά, αλλά πιο όμορφη εσωτερικά» δήλωσε στην εκπομπή «Domenica live» ο 76χρονος Σίλβιο, ανακοινώνοντας και επισήμως τον αρραβώνα του.

«Είναι πολύ κοντά μου, με θέλει και την θέλω και εγώ. Η κόρη μου Μαρίνα την εκτιμά και την αγαπά πολύ. Υπάρχει μια διαφορά ηλικίας 49 χρόνων. Γνωριζόμαστε 7 χρόνια. Ήταν πρόεδρος του κλαμπ της Νάπολης, ‘Σίλβιο μας λείπεις’» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καβαλιέρε.

Όσο για το αμαρτωλό παρελθόν του; «Η αρραβωνιαστικιά μου θα μου έβγαζε τα μάτια, αν είχα κάνει όσα λένε» σχολιάζει. Ο πρώην πρωθυπουργός που έχει χωρίσει με την δεύτερη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο, έχει πέντε παιδιά από τους δυο γάμους του.

http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/12/17/berlusconi-engaged-francesca-pascale-27_n_2313912.html?ncid=GEP

Keywords
Τυχαία Θέματα