Aγρότες προσπαθούν να ρίξουν με τα τρακτέρ την είσοδο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης

«Έμφραγμα» στην κυκλοφορία των αυτοκινητιστών της Θεσσαλονίκης, έχει προκαλέσει η είσοδος των τρακτέρ και των αγροτικών οχημάτων, που από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν να καταφθάνουν στο κέντρο της πόλης, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, που είχε προγραμματισθεί για τις 11:30.


Παρότι αρχικά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στάθμευσαν τα επαγγελματικά τους οχήματα μπροστά στον Λευκό Πύργο, τώρα βρίσκονται έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, εν αναμονή και των συναδέρφων τους,

που φθάνουν από κάθε γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτή την ώρα έχουν φτάσει έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, και προσπαθούν με ένα τρακτέρ να ρίξουν κάτω την κεντρική καγκελόπορτα.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν μαζευτεί από 22 και πλέον μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Δημήτρης Παπαδάκης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στην αερογέφυρα Θέρμης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγουμε. Όλα είναι ανοιχτά».

Τονίζεται ότι στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από όλη την Κεντρική Μακεδονία, όπου είναι στημένα περισσότερα από 50 μπλόκα.

e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα