Τα επόμενα Final Fantasy ίσως κυκλοφορήσουν και σε PC

Σύμφωνα με επίσημη θέση του παραγωγού της σειράς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τα MMO Final Fantasy 11 και Final Fantasy 14 κυκλοφορούν και σε PC. Όμως η Square Enix δεν είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τους υπολογιστές στα Single-Player Final Fantasy.

Ο παραγωγός της σειράς Yoshinori Kitase, δήλωσε στο Eurogamer ότι αυτό ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον και να δούμε το Final Fantasy 15 και στα PC, πέρα από τα PS4 και

Xbox One που έχουν ήδη ανακοινωθεί. "Ας μην ξεχνάμε ότι όταν αναπτύξαμε την σειρά Final Fantasy, στα πρώτα στάδια του development δουλεύαμε πάνω στην PC έκδοση την οποία κάναμε port σε κονσόλες" πρόσθεσε ο Kitase.

Η Square Enix δεν θέλησε να επεκταθεί σε PC version λόγω του gameplay αλλά κυρίως της πειρατείας. Παρόλα αυτά, ο Yoshinori Kitase παραδέχεται ότι το PC υπερέχει των κονσολών σε αρκετές χώρες. συνεπώς η ιαπωνική εταιρεία σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει τακτική στο μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα Final Fantasy 7 και Final Fantasy 8 κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο Steam για 11 και 13 ευρώ αντίστοιχα. "Είναι το πρώτο βήμα για εμάς" κατέληξε ο ιάπωνας παραγωγός της σειράς.

Για συζήτηση σχετικά με τις σειράς Final Fantasy επισκεφθείτε το RPG forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα