Chroma

Το νέο "μουσικό" FPS της Harmonix.

Η Harmonix, γνωστή για τα παιχνίδια Rock Band και Dance Central, σε συνεργασία με την Hidden Path Entertainment, δημιουργό του Counter Strike: Global Offensive, μόλις αποκάλυψαν το free-to-play

FPS δημιούργημά τους για PC, με την ονομασία Chroma.

Το “πολύχρωμο” (όπως λέει και το όνομά του) Arena FPS, θα μοιάζει αρκετά με το Unreal Tournament, με την διαφορά ότι όλες οι κινήσεις και οι πυροβολισμοί θα πρέπει να γίνονται ρυθμικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το closed-alpha test θα ξεκινήσει αυτό το μήνα και μπορείτε και εσείς να γραφτείτε στο PlayChroma.com. Για τους χρήστες του Steam, το Chroma θα μπει σε Early Access κάποια στιγμή στο μέλλον και η ημερομηνία της open beta έχει οριστεί για το φθινόπωρο.

{youtube}mT_tC-YNtZY|500|300{/youtube}

Η προσπάθεια της Harmonix είναι σίγουρα μοναδική στο είδος της και σύμφωνα με το launch trailer που θα βρείτε παραπάνω, η μουσική θα γίνει το όπλο σας και ο ήχος το οπλοστάσιό σας. Το βίντεο άλλωστε έχει και Dubstep. Η Dubstep δεν λέει ποτέ ψέματα.

Το Chroma θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο φθινόπωρο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η closed beta θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου και η open beta μέσα στο φθινόπωρο.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα